Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Συνδικαλιστής του ΟΑΣΘ, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης

Αρκετοί από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, δοκίμασαν τις τελευταίες δεκαετίες την τύχη τους, στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς ...

οι επικεφαλής των συνδυασμών, πάντα θέλουν και κάποιον υποψήφιο από τον ΟΑΣΘ, που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εργοδότης της Θεσσαλονίκης, με 1.500 περίπου εργαζόμενους αυτή τη στιγμή.

Χαρακτηριστικότερη φυσικά, η περίπτωση του συνδικαλιστή Δημήτρη Τσερμενίδη, για πολλά χρόνια Προέδρου του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ (ΣΕΟΑΣΘ), ο οποίος δοκίμασε την τύχη του με το συνδυασμό του Γιάννη Μπουτάρη, στις εκλογές της 7-11-2010.

Αυτή τη φορά, βρίσκουμε στο συνδυασμό "Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη", με επικεφαλής τον Στέλιο Αγγελούδη , τον Πρόεδρο του Ταμείου Αλληλοβοήθειας ΟΑΣΘ, μέλος ΔΣ του ΣΕΟΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΟΣΜΕ, Θόδωρο Μεταξόπουλο.


Ποιός είναι ο Θόδωρος Μεταξόπουλος

Όπως γράφει ο ίδιος, στον ιστότοπο του συνδυασμού:


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Γ’ Δημοτικό Διαμέρισμα. Έχω δυο παιδιά, που φοιτούν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα και τα τελευταία 17 χρόνια, έως και σήμερα, στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.). Επίσης, δραστηριοποιούμαι και ως ελεύθερος επαγγελματίας στη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων. Είμαι Πρόεδρος στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας Συνδικάτου Εργαζομένων Ο.Α.Σ.Θ., Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Θεσ/νίκης και Χαλκιδικής, και εκπρόσωπος τύπου του Διοικητικού Συμβουλίου Συνδικάτου Εργαζομένων Ο.Α.Σ.Θ. και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος.


Τα ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ εύχονται στον κ.Μεταξόπουλο, καλή επιτυχία, όπως άλλωστε και σε κάθε υποψήφιο από το χώρο των Μεταφορών, που υπηρετούμε.

sakisgeorgiadis