Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Προβλήματα ΚΤΕΛ: Δηλώσεις Σταϊκούρα, Αλεξοπούλου, Σακκελαρίου, Λάμπρου, Γούλα

Το 29ο Συνέδριο των αστικών ΚΤΕΛ της ΠΟΑΣ , διεξήχθη στη Λαμία, παρουσία της ηγεσία του... Υπουργείου Μεταφορών, αφού παρέστησαν ο Λαμιώτης Υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας, η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο Γ.Γ. Γιάννης Ξιφαράς.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε στο ευχάριστο θέμα της "επιδότησης πετρελαίου" που δρομολογήθηκε εδώ και ένα χρόνο από τον προκάτοχό του Κώστα Καραμανλή (τον οποίο ξέχασαν όλοι να αναφέρουν), αλλά τα χρήματα δεν έφτασαν ακόμη στις τσέπες των λεωφορειούχων, διαβεβαιώνοντας πως "την επόμενη βδομάδα, φτάνει από την Ε.Ε. η εγκριτική πράξη, για να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία της εκταμίευσης".


Στη συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών συμμετείχαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Σ.) και πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, Μιχάλης Σακελλαρίου, το μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Υ.Σ.) και πρόεδρος του Σταθμού Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, Ιωάννης Λάμπρου, το μέλος του ΔΣ της Π.Ο.Α.Υ.Σ. και πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βόλου Δημήτρης, Κολυνδρίνης, ο γενικός γραμματέας της Π.Ο.Α.Σ. και πρόεδρος στο Αστικό ΚΤΕΛ Κατερίνης, Αριστείδης Οφίδης και ο Νίκος Γούλας, ταμίας στο ΔΣ της Π.Ο.Α.Σ. και πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας.


sakisgeorgiadis