Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα η Υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σήμερα Σάββατο 15/7/2023, εν μέσω σφοδρού καύσωνα, οι δύο... υφυπουργοί του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, Νίκος Ταχιάος και Χριστίνα Αλεξοπούλου, όπου αναμένεται να τους παρατεθούν όλα τα συγκοινωνιακά προβλήματα που εκκρεμούν στην πόλη, από τον ΟΑΣΘ και τον ΟΣΕΘ.

Βεβαίως, "τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης", μπαίνουν πολύ συχνά "στο τραπέζι", οι υπουργοί από την Αθήνα "δεσμεύονται", "σκύβουν πάνω από το πρόβλημα", αλλά τελικά το μόνο που μένει είναι το ...σκύψιμο.

Όλα τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης μένουν μονίμως άλυτα. 

Πέντε χρόνια παιδεύεται η πόλη , έχοντας στο συρτάρι τα λεφτά (!), να φτιάξει ηλεκτρονικό εισιτήριο στον ΟΑΣΘ, κάτι που στην Ουγκάντα, ολοκληρώθηκε πρόσφατα σε ένα μήνα.

Για ένα μεταφυσικό λόγο, ό,τι είναι να γίνει στη Θεσσαλονίκη σε κάποιους μήνες, κάνει ...αιώνες.

Θα πάρει λοιπόν και η κυρία Αλεξοπούλου το χρόνο της, μέχρι να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του ΟΑΣΘ, με τον Σταθμό Μετεπιβίβασης Μετρό Νέας Ελβετίας, που θα έπρεπε να είναι έτοιμος , με τις προσλήψεις στον ΟΑΣΘ, με το διεθνή διαγωνισμό για την ανάθεση αστικών γραμμών , με τις προσλήψεις ελεγκτών στον ΟΣΕΘ ώστε να προχωρήσει στον έλεγχο κομίστρου κ.λπ.


sakisgeorgiadis