Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Ο Χρήστος Καραπλής, διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα

 Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα,  προσλαμβάνεται ο Χρήστος Καραπλής ,πτυχιούχος του....

Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, σε θέση μετακλητού συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα και τον ορίζουμε ως Διευθυντή του Ιδιαίτερου Γραφείου του, από 27.06.2023. Ο ανωτέρω κατατάσσεται στο 19ο Μ.Κ. της Π.Ε. κατηγορίας. Η πρόσληψη διαρκεί για όσο χρόνο ασκεί καθήκοντα Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ.Καραπλής, κατείχε την ίδια θέση και στο Υπουργείο Οικονομικών, με Υπουργό τον κ.Σταϊκούρα.

Ο Χρήστος Καραπλής γεννήθηκε το 1975. Διαθέτει εικοσαετή επαγγελματική εμπειρία στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, σε θέσεις υψηλής ευθύνης, έχοντας απασχοληθεί στον τραπεζικό κλάδο και υπηρετήσει ως σύμβουλος σε διοικητικές θέσεις της κεντρικής διοίκησης, και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Παιδείας. Έχει σπουδάσει στη Γεωτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην αγροτική οικονομία, σε προπτυχιακό επίπεδο και μεταπτυχιακό επίπεδο, και στο University of Reading (UK), με ειδίκευση σε οικονομικά και marketing σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι κάτοχος πτυχίων άριστης γνώσης της αγγλικής και της γαλλικής γλώσσας.

sakisgeorgiadis