Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Στα γραφεία του ΚΤΕΛ ΑΧΑΪΑΣ ο Σταϊκούρας με την Αλεξοπούλου

 Τον κεντρικό σταθμό του ΚΤΕΛ Αχαΐας - στα πλαίσια περιοδείας στην Δυτική Ελλάδα - επισκέφτηκαν ο Υπουργός ...Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας  η Υφυπουργός Μεταφορών (και βουλευτής Αχαΐας) κ. Αλεξοπούλου Χριστίνα και ο Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Γιάννης Ξιφαράς.

Στη σύσκεψη και συζήτηση που έγινε υπό τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Αχαΐας κ. Ανδρέα Μανωλόπουλο, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών (Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών) - παρουσία και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. - είχε την ευκαιρία να δει τη μακέτα του νέου, υπερσύγχρονου σταθμού του ΚΤΕΛ Αχαΐας που αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη του έτους στην τοποθεσία των Μύλων.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Υπουργός και η κ. Υφυπουργός ενημερώθηκαν για την πλήρη ανανέωση του στόλου μας με ασφαλή, σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον λεωφορεία αλλά και για την ψηφιοποίηση σημαντικών υπηρεσιών προς όφελος του επιβατικού κοινού (ηλεκτρονικό εισιτήριο), ενώ άκουσαν με τη δέουσα προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Ο Προέδρος του Δ.Σ. κ. Ανδρέας Μανωλόπουλος ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του Δ.Σ., των μετόχων και του προσωπικού, την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και ελπίζει στη συνέχιση αυτής της αμοιβαίας και επωφελούς συνεργασίας. 





ΦΩΤΟ: Το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Αχαΐας με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, τον Υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα και την Υφυπουργό Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου
Πρόεδρος: Ανδρέας Μανωλόπουλος
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Παπανδρέου
Μέλη: Φραράκης Ευάγγελος, Αθανασόπουλος Παναγιώτης, Οικονομόπουλος Ηλίας, Κόλλιας Ευρυπίδης, Κυριακόπουλος Κωνσταντίνος

ΚΑΙ δύο ακόμη φωτο από τα γραφεία:



sakisgeorgiadis