Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΤΩΡΑ: Βλάβη στο Intercity 56 Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Με λεωφορεία συνεχίζουν οι επιβάτες

Ακόμα ένα επεισοδιακό δρομολόγιο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, με την αμαξοστοιχία της Hellenic Train να... αντιμετωπίζει πρόβλημα και να καθηλώνεται στον σταθμό Παλαιοφαρσάλου. Με λεωφορείο θα συνεχίσουν οι επιβάτες.

Νέο απρόοπτο με αμαξοστοιχία της Hellenic Train στο δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, με εκατοντάδες επιβάτες να παραμένουν για ώρα μέσα στο τρένο μετά από πρόβλημα που ανέκυψε, κρατώντας το καθηλωμένο στο σταθμό Παλαιοφαρσάλου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Hellenic Train, η αμαξοστοιχία IC 56 λόγω τεχνικού προβλήματος καλωδίου ηλεκτροκίνησης, παραμένει στο σταθμό του Παλαιοφαρσάλου και αναμένεται σημαντική καθυστέρηση.

Επιπλέον, η εταιρία τονίζει πως λόγω της καθυστέρησης το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία από τον Παλαιοφάρσαλο για τη Λάρισα, την Κατερίνη, το Πλατύ και τη Θεσσαλονίκη.

Η αμαξοστοιχία IC 56 παραμένει στο σταθμό του Παλαιοφαρσάλου, λόγω τεχνικού προβλήματος καλωδίου ηλεκτροκίνησης. Αναμένεται σημαντική καθυστέρηση.— Hellenic Train (@HellenicTrain) February 28, 2023

sakisgeorgiadis