Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Οργή (και) του ΚΤΕΛ Εύβοιας για το απαράδεκτο απαγορευτικό κυκλοφορίας λεωφορείων

Ο χιονιάς δείχνει τα δόντια του στην πολύπαθη Εύβοια με αποκλεισμούς πολιτών, διακοπές... ηλεκτροδότησης σε συνολικά 25 οικισμούς και νερού σε αρκετές περιοχές. Οι κάτοικοι δέχτηκαν νέο προειδοποιητικό μήνυμα «112» για επικίνδυνες χιονοπτώσεις και καλούνται να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Στο μεταξύ, δυσαρέσκεια επικρατεί στη διοίκηση του ΚΤΕΛ νομού Εύβοιας για το γεγονός ότι εδώ και 4 ημέρες δεν εκτελούνται τα δρομολόγια Εύβοια-Αθήνα και Αθήνα- Εύβοια.

Όπως είπε ο προέδρος Νίκος Σμπιλίρης στο evima.gr: «Το ''lockdown'' των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Εύβοιας είναι απαράδεκτο, με 5 πόντους χιόνι και ήλιο». Ο πρόεδρος καταδικάζει την απόφαση λέγοντας ότι οι δρόμοι είναι ιδιωτικοί και δεν είναι δυνατόν το ΚΤΕΛ να πληρώνει μισό εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο διόδια και οι ιδιώτες να εμφανίζονται ανεπαρκείς να διαχειριστούν το ζήτημα, βάζοντας μπροστά την Τροχαία.

Εκτός από τον πρόεδρο και την διοίκηση των ΚΤΕΛ την αγανάκτησή τους εκφράζουν και οι πολίτες που έχουν εγκλωβιστεί καθώς δεν έχουν κάποιον άλλον τρόπο να ταξιδέψουν.

sakisgeorgiadis