Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Άριστες οι εντυπώσεις από το Αστικό ΚΤΕΛ Σερρών στο νέο του έργο στη Θεσσαλονίκη

 Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι Θεσσαλονικείς, τον έκτο "παίκτη" των Αστικών Συγκοινωνιών της συμπρωτεύουσας, το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ δηλαδή, στο οποίο....

ανατέθηκε η γραμμή 64 , με αφετηρία το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης και τερματισμό τον Τ.Σ. Φιλύρου.

Το Αστικό ΚΤΕΛ Σερρών, μια πολύ καλά οργανωμένη εταιρεία μεταφορών, με ιστορία 70 ετών και στόλο 30 αστικών λεωφορείων, που εξυπηρετούν τους πολίτες των Σερρών, λειτουργεί από την 1η Φεβρουαρίου του 2023, τη γραμμή και οι πρώτες εντυπώσεις των ανθρώπων του ΚΤΕΛ, αλλά και των χρηστών της συγκοινωνίας, έρχονται από τους ηγέτες του, με τους οποίους μίλησαν τα ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ:


Παναγιώτης Κούρτης, Πρόεδρος Αστικού ΚΤΕΛ Σερρών : "Είχαμε δημιουργικό άγχος"

Μιλώντας στα ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ, ο κ.Κούρτης, δήλωσε:

"Το Αστικό ΚΤΕΛ Σερρών, δίνει εδώ και πολλές δεκαετίες, "εξετάσεις" στις Σέρρες, με μεγάλη 
επιτυχία κι έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο σύγχρονες και καλά οργανωμένες επιχειρήσεις του νομού μας. Όταν λοιπόν κληθήκαμε να προσφέρουμε στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, δεχθήκαμε χωρίς δεύτερη σκέψη, όντας βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε καλά.

Η αλήθεια είναι ότι , στην αρχή , το "άγνωστο" μας άγχωσε λιγάκι, καθώς γνωρίζαμε ότι οι επιβάτες μιας πολύ μεγαλύτερης πόλης, είναι πιο απαιτητικοί και πολλοί περισσότεροι σε αριθμό, ενώ και οι κυκλοφοριακές συνθήκες μιας μεγαλούπολης, είναι αρκετά διαφορετικές απ΄αυτές, που αντιμετωπίζουμε στις Σέρρες. Το μικρό άγχος όμως, ήταν αυτό που λέμε "δημιουργικό άγχος", που μας έκανε να τρέξουμε, όσο πιο γρήγορα μπορούμε, για να ανταποκριθούμε στην τιμή που μας έγινε, να μας δοθεί η ευκαιρία, να συμβάλλουμε κι εμείς, στη βελτίωση των συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης.

Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, αποκτήσαμε 6 ποιοτικά λεωφορεία και περιμένουμε το 7ο , για να εξυπηρετήσουμε το Φίλυρο. 

Θέλω να διαβεβαιώσω τους Θεσσαλονικείς, ότι , στο διάστημα που η Πολιτεία θα μας τιμά με την εμπιστοσύνη της, θα απολαμβάνουν ποιοτική συγκοινωνία, με όμορφα καλοσυντηρημένα λεωφορεία και ευσυνείδητους οδηγούς, καλά παιδιά, που θα κάνουν τις διαδρομές των επιβατών, ευχάριστες και εξυπηρετικές.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στο Αστικό ΚΤΕΛ Σερρών, που στήριξαν την επένδυση και έβαλαν όλες τους τις δυνάμεις, για να έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα".


Λευτέρης Πάτσης, Αντιπρόεδρος Αστικού ΚΤΕΛ Σερρών: "Πολύ θετική η ανταπόκριση των πολιτών"

Από τη μεριά του, ο κ.Πάτσης, δήλωσε στα ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ:

"Όπως ανέφερε ο Πρόεδρός μας κ.Κούρτης, είχαμε αρχικά κάποιο άγχος, αλλά πολύ γρήγορα αυτό έφυγε, όταν είδαμε όλα τα λεωφορεία μας έτοιμα να προσφέρουν και τους οδηγούς ανυπόμονους να ξεκινήσουν στη νέα τους δουλειά. Όλα πήγαν καλά, όχι απλώς καλά, αλλά μπορώ να πώ ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης, που αγκάλιασε με ενθουσιασμό τα νέα λεωφορεία, που πλέον βλέπει πολύ συχνότερα. 

Δεν θα τους διαψεύσουμε, το Αστικό ΚΤΕΛ Σερρών, θα κάνει με απόλυτη συνέπεια και υπευθυνότητα το έργο που του ανατέθηκε.

Κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τους μετόχους του αστικού μας ΚΤΕΛ, αλλά ιδιαίτερα και τους οδηγούς μας στη Θεσσαλονίκη, που είναι η πιο σημαντική παράμετρος της δουλειάς μας. Η Διοίκηση θα είναι πάντα στο πλευρό τους".


sakisgeorgiadis