Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Αυξάνονται τα δρομολόγια προς τις παραλίες της Επανομής από 1η Ιουλίου.

 

Με καθημερινά ενισχυμένα δρομολόγια προς τις παραλίες της Επανομής ξεκινάει από την Παρασκευή 1/7 το καλοκαιρινό πρόγραμμα δρομολογίων για τις λεωφορειακές γραμμές 69 ΙΚΕΑ-ΕΠΑΝΟΜΗ και 77 Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ-ΕΠΑΝΟΜΗ.

 Η ΚΤΕΛ Σερρών που εκτελεί συγκοινωνία στην ευρύτερη ανατολική περιοχή της πόλης μας και σε συνεργασία με τη  ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, θα διαθέσει ...

τέσσερα λεωφορεία επιπλέον(συνολικά 10 λεωφορεία) στις συγκεκριμένες γραμμές για την ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων και την άνετη μεταφορά των επιβατών, για τους μήνες ΙΟΥΛΙΟ & ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

 Προς την ιδιαίτερη παραλία του Ποταμού, καθημερινά θα εκτελούνται 17 δρομολόγια από την Επανομή προς τον Ποταμό από την 77Η γραμμή (ΕΠΑΝΟΜΗ-ΠΟΤΑΜΟΣ) και μεταξύ των ωρών 8:45' ως 21:15', ωράριο διευρυμένο για την καλύτερη εξυπηρέτηση.

 Το προσωπικό της ΚΤΕΛ Σερρών, εύχεται καλό καλοκαίρι, ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την προτίμηση και παρακαλεί για την απρόσκοπτη διέλευση του αστικού λεωφορείου προς την παραλία του Ποταμού,να μην παρκάρουν τα οχήματα στα σημεία διέλευσης που έχουν οριοθετηθεί με κώνους, και ζητάει τον σεβασμό προς τους συμπολίτες μας που έχουν το λεωφορείο ως μοναδικό μέσο μεταφοράς.


sakisgeorgiadis