Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Μετά από 22 χρόνια, Πειραιάς - Κύπρος με πλοίο !

Το Daleela θα κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς - Λεμεσός , ακτοπλοϊκά
Από την προσεχή Κυριακή 19-6-2022, η Ελλάδα θα συνδεθεί με την Κύπρο και ακτοπλοϊκώς και μάλιστα μετά από 22 χρόνια.
Το ακτοπλοϊκό ταξίδι ανάμεσα στην Λεμεσό και τον Πειραιά θα διαρκεί.... 30 ώρες και θα γίνεται με το πλοίο Daleela, το οποίο μπορεί να μεταφέρει 400 επιβάτες και τα οχήματά τους.
Το Daleela ανακαινίστηκε πρόσφατα για να μπορεί να προσφέρει στους επιβάτες όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Θα μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες καζίνο, παιδότοπου ενώ στα εστιατόρια η τιμή για ένα πλήρες γεύμα δεν θα ξεπερνά τα 12 ευρώ το άτομο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι κρατήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και μέχρι στιγμής έχουν κρατηθεί συνολικά 6.500 εισιτήρια επιβατών και 1,500 οχημάτων για τα καλοκαιρινά ταξίδια.



Το DALEELA φέρει σημαία Κύπρου και ανήκει στην Arab Ship Management (ASM) συμφερόντων Ιορδανίας, ενώ για το συγκεκριμένο εγχείρημα έχει ναυλωθεί στην Scandro Holdings Ltd.

DALEELA Έφτασε στην Ελλάδα 7, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης

Να θυμίσουμε, ότι η εταιρεία του DALEELA ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την κάλυψη της ανωτέρω επιδοτούμενης ακτοπλοϊκής γραμμής, υποβάλλοντας προσφορά 15,59 εκατ. ευρώ. Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 19 Ιουνίου 2022 με αφετηρία το μεγάλο λιμάνι, ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει την εκτέλεση 22 συνολικά κυκλικών ταξιδιών μεταξύ Πειραιά – Λεμεσού (4 τον Ιούνιο, 8 τον Ιούλιο, 7 τον Αύγουστο και 3 τον Σεπτέμβριο), μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου που θα είναι το τελευταίο δρομολόγιο του πλοίου.

Η Κυπριακή κυβέρνηση επιδοτεί τη συγκεκριμένη γραμμή με 16,5 εκατ. ευρώ για μια περίοδο 3 ετών (5,5 εκατ. ευρώ ετησίως), ενώ το ταξίδι θα διαρκεί 30 ώρες. Το DALEELA θα ταξιδεύει με πρωτόκολλο για 400 επιβάτες και 100 Ι.Χ., δηλαδή αρκετά χαμηλότερα από τις πραγματικές του δυνατότητες. Ειδικότερα, θα προσφέρει 38 καμπίνες 1ης θέσης για 110 επιβάτες και άλλες 68 καμπίνες οικονομικότερης θέσης για 180 επιβάτες, ενώ θα διατίθενται και 110 καθίσματα αεροπορικού τύπου.

Κρατήσεις και τιμές εδώ https://scandroholding.com/gr/

sakisgeorgiadis