Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Γιατί δεν υπήρχε δεύτερος οδηγός στο μοιραίο τουριστικό λεωφορείο

 Πολλοί αναρωτιούνται αν υπήρχε και δεύτερος οδηγός στο μοιραίο τουριστικό λεωφορείο, που... προσέκρουσε σε αψίδα με προειδοποίηση για το επιτρεπόμενο ύψος οχημάτων, στο Βουκουρέστι. Το site TheNewspaper.gr αναφέρει ότι βρήκε τον δεύτερο οδηγό, του πήρε συνέντευξη κι ο οδηγός ανέφερε ότι θα πήγαινε στην εκδρομή, αλλά έφαγε μια τυρόπιτα και έπαθε τροφική δηλητηρίαση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ : Πηγή: https://www.thenewspaper.gr/

Σοκ προκαλούν τα πλάνα και οι πληροφορίες που έρχονται από το Βουκουρέστι, όπου νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, τουριστικό λεωφορείο από τον Βόλο, με έξι Βολιώτες επιβάτες, και άλλους από Λάρισα και Θεσσαλονίκη ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 50χρονος άνδρας και να τραυματιστούν 24 άτομα.

Αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr μιλάει ο δεύτερος οδηγός του μοιραίου λεωφορείου, ο οποίος ακύρωσε το ταξίδι του λίγες ώρες πριν την αναχώρηση, καθώς του συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο του έσωσε τη ζωή.

Ειδικότερα, όπως εξομολογείται ο ίδιος στο TheNewspaper.gr, έπαθε τροφική δηλητηρίαση από μία τυρόπιτα και έτσι τηλεφώνησε στο τουριστικό πρακτορείο για να ακυρώσει τη συμμετοχή του στην εκδρομή. Ο ίδιος δε μπορεί να πιστέψει το κακό που έγινε μέσα σε λίγα λεπτά, σε έναν πολύ γνωστό προορισμό για τους περισσότερους επαγγελματίες οδηγούς τουριστικών λεωφορείων. «Απί θαύμα γλίτωσα. Που να ήξερα, μία ατυχία που έπαθα, η δηλητηρίαση, ότι μπορούσε να μου σώσει τη ζωή» λέει σοκαρισμένος από το δυστύχημα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, 18 από τους 47 επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους.

Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει χθες Πέμπτη το βράδυ από τη Λάρισα, τον Βόλο και τη Θεσσαλονίκη, και είχε προορισμό τη ρουμανική πρωτεύουσα οπού έφτασε τα ξημερώματα.

Γίνε μέλος της ομάδας @sygnea

sakisgeorgiadis