Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

ΟΑΣΘ : Τα είπαν Ταγγίρης - Γκολιδάκης

 O γνωστός (και πολύ καλός) καρδιολόγος της Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης, μπαίνει δυνατά στη μάχη των επερχόμενων εκλογών, καθώς θα είναι....

 υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ και ως είθισται για κάθε πολιτικό, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΟΑΣΘ, όπου συζήτησε με τον Πρόεδρο Κώστα Ταγγίρη.



Στη συνέχεια εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Πριν λίγες ημέρες είχα την χαρά να επισκεφτώ στο γραφείο του, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΘ Κώστα Ταγγίρη.

Στο επίκεντρο της κουβέντας μας βρέθηκαν τα ζητήματα του κυκλοφοριακού της πόλης μας.

Κατα κοινή μας ομολογία έχει γίνει σημαντική δουλειά από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη βελτίωση της δημόσιας συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης, με πιο χαρακτηριστική την κατακόρυφη αύξηση του στόλου των λεωφορείων, αλλά και την ανάθεση στα ΚΤΕΛ του συγκοινωνιακού έργου στην περιφέρεια του νομού. Προφανώς ένα μεγάλο θέμα της πόλης μας όπως το κυκλοφοριακό, έχει πολλά ακόμα περιθώρια βελτίωσης όμως η κατάσταση είναι καλύτερη απ’ ό,τι πριν από 4 χρόνια κι από αυτά που παραλάβαμε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που απαξίωσε τον ΟΑΣΘ.

Με τα νέα λεωφορεία που θα κυκλοφορήσουν εντός του 2023, αλλά και με τις υπόλοιπες ενέργειες που έχει δρομολογήσει η διοίκηση του ΟΑΣΘ η κατάσταση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης θα βελτιωθεί.
Είμαι βέβαιος ότι με την κατασκευή του μετρό αλλά και του flyover στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης το κυκλοφοριακό θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, καθιστώντας τη Θεσσαλονίκη μια πόλη που θα χαίρεσαι να κυκλοφορείς!

sakisgeorgiadis