Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

"Να αποχωρήσει το Συνδικάτο ΟΑΣΑ από την ΟΣΜΕ" ζητούν συνδικαλιστές

 Μια μόλις μέρα, μετά το κλείσιμο της κάλπης του 31ου συνεδρίου της ΟΣΜΕ, που έκλεισε με τη θριαμβευτική επανεκλογή Αμπλά και την ίδια μέρα, που... η Ομοσπονδία όριζε το νέο της Δ.Σ. (δείτε το εδώ), το πολυπληθές Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και Θυγατρικών Εταιρειών, καλούσε τα δικά του μέλη σε Διοικητικό Συμβούλιο, στις 3.30 το απόγευμα.

Στο οποίο -όπως διαβάζουμε σε ανάρτηση του κ.Κατρόπουλου-, ζήτησαν ομόφωνα, όλοι οι εκπρόσωποι των παρατάξεων, να γίνει ψηφοφορία με θέμα "αποχώρηση από την ΟΣΜΕ" , στην επόμενη γενική συνέλευση !

Οπως αναφέρει μάλιστα ο συνδικαλιστής των Ο.ΣΥ. Βασίλης Κατρόπουλος, "θα φτιάξουν άλλο Δευτεροβάθμιο".

ΑΙΤΙΑ; "Η ΟΣΜΕ ασχολείται μόνο με τα ΚΤΕΛ", αναφέρουν εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ στα κοινωνικά δίκτυα, κάτι που αδικεί την ΟΣΜΕ, η οποία είχε ενεργό και δραστήριο ρόλο στην πρόσφατη Συλλογική Σύμβαση του ΟΑΣΘ, έχει κάνει σειρά παρεμβάσεων για τις συνθήκες εργασίας των οδηγών φορτηγών και πολλές άλλες παρεμβάσεις σε όλους τους χώρους των μεταφορών κι όχι μόνο στα ΚΤΕΛ.


Αναλυτικά η ανάρτηση του κυρίου Κατρόπουλου: 

Στο Διοικητικό συμβούλιο του συνδικάτου ΟΑΣΑ σημερα, Αποφάσισαν όλοι μαζί οι συνδικαλιστές μας ,στην Εκλογοαπολογιστική συνέλευση, θα ζητησουν να ψηφισουμε για να φυγουμε απο τηνΟΣΜΕ.. ΘΑ φτιαξουν αλλο Δευτεροβάθμιο..θα ψηφίσουμε στα μπλέ για ομοσπονδία αλλά δεν θα ξέρουμε ποια θα είναι αυτή.....θα βγουν σύνεδροι για μια ομοσπονδία πού δεν ξέρουμε ποια θα είναι και κάποιοι όταν φτιάξουν την ομοσπονδία θα βγουν και συνδικαλιστές... πάρκινγκ συνδικαλιστών ...;;





sakisgeorgiadis