Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Τρίκαλα: Οδηγός του ΚΤΕΛ βρήκε και παρέδωσε τσάντα με χρήματα και έγγραφα

Ο οδηγός Αχιλλέας Γιαννόπουλος, άξιος συγχαρητηρίων
Για πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό,.... εργαζόμενος σε ΚΤΕΛ δείχνει τον επαγγελματισμό, την τιμιότητα και την ευσυνειδησία, που διακρίνει ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς των... ΚΤΕΛ Α.Ε.



Ο επαγγελματισμός, ο σεβασμός απέναντι στο επιβατικό κοινό και η υπευθυνότητα των υπαλλήλων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων πραγματικά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Και πως άλλωστε, αν κρίνουμε από την κίνηση ενός οδηγού που μετά την ολοκλήρωση του δρομολογίου που εκτελούσε από Λάρισα προς Τρίκαλα εντόπισε στα καθίσματα ένα ξεχασμένο τσαντάκι που περιείχε πολύτιμα έγγραφα κι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το τσαντάκι παραδόθηκε στην διοίκηση με σκοπό όταν κι όποτε αναζητηθεί να παραδοθεί στον κάτοχό του.

Το τσαντάκι με τα έγγραφα και τα χρήματα ανήκε σε ένα κάτοικο της Κρήνης. Το είχε ξεχάσει στην θέση που καθόταν στο λεωφορείο και μόλις το αντιλήφθηκε μετά από αρκετή ώρα έσπευσε αν το αναζητήσει στο ΚΤΕΛ. Το τσαντάκι παραδόθηκε στον κάτοχο με τον ίδιο να μην κρύβει την χαρά και την ανακούφιση.

Σήμερα ο ίδιος μέσω τοπικών ΜΜΕ,   ευχαριστεί τον οδηγό και τους υπαλλήλους του ΚΤΕΛ για την χειρονομία τους, τονίζοντας πως αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

sakisgeorgiadis