Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Ψευδής καταγγελία κατά ΚΤΕΛ - Η αντίδραση του Πρόεδρου

 Ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Αιγίου, Χρήστος Κοσσαρας, αναφέρει :

Πολλές φορές και έχει αποδειχθεί άλλωστε από την πραγματικότητα πολλοί βιάζονται να δημοσιοποιούν απόψεις και περιστατικά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και εκθέτουν πρόσωπα και καταστάσεις αδίκως .

Αυτό ισχύει και για φυσικά πρόσωπα αλλά και ΜΜΕ.

Με αφορμή δημοσίευμα που καταγγέλθηκε το Αστικο ΚΤΕΛ Αιγιου και εγώ ο ίδιος ως Πρόεδρος του για συμβάν που αφορά ανήλικη μαθήτρια , ότι δήθεν δεν της επιτράπηκε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο δημιουργήθηκε διαστρέβλωση της πραγματικότητας αφού ήταν ένα συμβάν το οποίο δεν έλαβε ΠΟΤΕ χώρα .

Το γεγονός το διέψευσε όπως ήταν αναμενόμενο η ίδια η καταγγέλουσα καθώς ενημερώθηκε λάθος από τη μαθήτρια η οποία είναι η κόρη της γεγονός που φαίνεται και από τη δημόσια τοποθέτηση της.

Το Αστικό ΚΤΕΛ Αιγίου σέβεται όπως γνωρίζετε όλοι το κοινό και προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει τη παροχή και τη ποιότητα εξυπηρέτησης του πολίτη στη μεταφορά με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο .

Καλό είναι πριν κάποιοι κατηγορήσουν οποιοδήποτε να διασταυρώνουν τα πραγματικά γεγονότα και να μη δημιουργούν ψευδείς και επικίνδυνες εντυπώσεις .



sakisgeorgiadis