Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Πάνω από 6.000 λεωφορεία Higer εξυπηρέτησαν το Μουντιάλ του Κατάρ

ΣΟΥΤΣΟΟΥ, Κίνα, 21 Δεκεμβρίου 2022 /PRNewswire/ -- Το μεγάλο ποδοσφαιρικό γενονός του Κατάρ ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 18 Δεκεμβρίου 2022 (ώρα Ντόχας). Στη ...διεθνή πίστα Losail International Circuit, οι παίκτες της Αργεντινής πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Κατάρ σε ανοιχτό λεωφορείο, ανεμίζοντας τη σημαία της χώρας τους και απολαμβάνοντας τις επευφημίες πολλών οπαδών τους. Παρέχοντας το μεταφορικό μέσο της παρέλασης των πρωταθλητών, η Higer Bus, έζησε τη δόξα και τη χαρά του πρωταθλήματος μαζί με οπαδούς από όλο τον κόσμο.


Το KLQ6119GS, ένα ανοικτό διώροφο λεωφορείο, προσαρμόστηκε ειδικά για την εκδήλωση από τη Higer Bus και τη Mowasalat, την εθνική εταιρεία μεταφορών του Κατάρ. Το λεωφορείο, βαμμένο με σπρέι στα χρώματα της Αργεντινής και τη λέξη «πρωτάθλημα», μετέφερε τους παίκτες για να απολαύσουν τη χαρά της νίκης και τον χείμαρρο των επευφημιών από τους οπαδούς.

Περισσότερα από 6.000 λεωφορεία Higer, της εταιρείας επιβατικών λεωφορείων με μερίδιο αγοράς άνω του 80% στο Κατάρ, αποτέλεσαν το κύριο μέσο μεταφοράς οπαδών και δημοσιογράφων των μέσων ενημέρωσης από όλο τον κόσμο, για την μετακίνησή τους προς και από το στάδιο για σχεδόν ένα μήνα. Μεταξύ αυτών, πάνω από 2.000 λεωφορεία παρείχαν υπηρεσίες μεταφοράς σε ειδική γραμμή για την εκδήλωση, ενώ πάνω από 200 πολυτελή λεωφορεία 12 μέτρων παρείχαν τακτικά δρομολόγια από τη Σαουδική Αραβία στο Κατάρ.

Σύμφωνα με σχετικές στατιστικές, από την αρχή της εκδήλωσης έως την παρέλαση των πρωταθλητών, η Higer Bus μετέφερε περίπου 200.000 επιβάτες την ημέρα κατά μέσο όρο και σχεδόν 250.000 φιλάθλους σε ώρες αιχμής, κατακτώντας ένα νέο ρεκόρ 6 εκατομμυρίων επιβατών καθ' όλη τη διαδικασία. Ο κ. Cai Tiefeng, Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Εξυπηρέτησης Διεθνών Πελατών της Higer Bus, δήλωσε ότι το έργο εγγυημένων υπηρεσιών κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης εξασφάλισε ένα νέο ρεκόρ για τις διεθνείς υπηρεσίες της Higer, όσον αφορά στον αριθμό οχημάτων, στο μέγεθος της ομάδας εξυπηρέτησης και στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και στη συνεισφορά υλικών πόρων.

Χάρη στην αξιόπιστη ποιότητα και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση, τα κινεζικής κατασκευής οχήματα που εκπροσωπούνται από τη Higer Bus, ξεχώρισαν ξανά στη διεθνή αρένα. Η άνετη μεταφορά και τα τακτικά δρομολόγια έχουν, επίσης, κερδίσει πολλούς επαίνους από τοπικούς πελάτες και φιλάθλους από όλο τον κόσμο.

«Αυτά τα λεωφορεία έχουν εξαιρετική απόδοση και λειτουργούν αθόρυβα και ομαλά. Υπάρχουν πολλά λεωφορεία Higer στη χώρα μας, ενώ τα προϊόντα που κατασκευάζονται στην Κίνα είναι πολύ δημοφιλή», δήλωσε ένας φίλαθλος από το Καμερούν.

«Οδηγώ λεωφορείο Higer από τους Ασιατικούς Αγώνες του 2006 στην Ντόχα. Το όχημα είναι σταθερό, ενώ ο εξαιρετικά φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός του, παρέχει καλύτερη οδηγική εμπειρία» δήλωσε ένας οδηγός λεωφορείου της Mowasalat.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα λεωφορεία Higer χρησίμευσαν ως μέσα καθημερινής μετακίνησης και τακτικών δρομολογίων, κερδίζοντας την αναγνώριση από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης με «μηδέν παράπονα». Εάν υπάρξει κάποιος διαγωνισμός λεωφορείων, η Higer Bus, η οποία, τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει την είσοδό της με επιτυχία σε αγορές υψηλού επιπέδου στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κορέα, το Ισραήλ, την Ιταλία, τη Βουλγαρία και την Ιρλανδία, θα είναι το φαβορί που θα κερδίσει στην πρώτη κατηγορία.

Καλύτερη Higer, καλύτεροι μαζί. Η Higer Bus κάνει τον κόσμο να λατρέψει το σήμα «Made in China». Εν τω μεταξύ, ενσωματώνεται δυναμικά στην παγκόσμια βιομηχανική αλυσίδα, την αλυσίδα καινοτομίας και την αλυσίδα αξίας, οδηγώντας τους κινεζικούς κατασκευαστές λεωφορείων σε νέο ταξίδι προς τις παγκόσμιες αγορές.



sakisgeorgiadis