Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Ατύχημα με λεωφορείο που κόβει την ανάσα ! - ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαδέρα (πορτογαλικά: Madeira, προφέρεται Μαδέιρα) είναι ομάδα νήσων στον Ατλαντικό ωκεανό που ανήκουν στην Πορτογαλία. Είναι δημοφιλής προορισμός για τους ...τουρίστες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η Μαδέρα, ανακαλύφθηκε εκ νέου (τυχαία) από τους Πορτογάλους ναυτικούς και προσαρτήθηκε στην Πορτογαλία το 1418. Από αυτήν την περίοδο ήταν μια αυτόνομη περιοχή της Πορτογαλίας. Η Μαδέρα και το Πόρτο Σάντο είναι τα μόνα κατοικημένα νησιά. Αυτά τα νησιά είναι ένα πορτογαλικό αυτόνομο αρχιπέλαγος στο βόρειο Ατλαντικό ωκεανό.

H Μαδέρα, είναι ένα από τα χειρότερα μέρη του πλανήτη, για οδήγηση λεωφορείου, καθώς έχει συνεχείς στροφές και μεγάλες κλίσεις. Στο νησί έχουν γίνει μερικά από τα χειρότερα δυστυχήματα με λεωφορείο. 

Στο πρόσφατο ατύχημα, ευτυχές δεν υπήρχαν νεκροί, από μια απίστευτη τύχη.

Τουριστικό λεωφορείο μετέφερε 25 επιβάτες, κυρίως φοιτητές, όταν σε μια στροφή συγκρούστηκε με ένα μικρότερο όχημα. Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο και το λεωφορείο "καβάλησε" το προστατευτικό κράσπεδο και "κρεμάστηκε" στην πλαγιά, έτοιμο να πέσει, οπότε θα θρηνούσαμε για όλους τους επιβαίνοντες.

Για καλή τους τύχη, το λεωφορείο παρέμεινε στη θέση τους, οι επιβάτες έσπασαν τα παράθυρα και βγήκαν με τη βοήθεια περαστικών, από το όχημα-εφιάλτη.

Τελικός απολογισμός: 4 τραυματίες και 20 και πλέον τρομοκρατημένοι επιβάτες.

το βίντεο από τη διάσωση είναι συγκλονιστικό 

 

αλλά το σημείο που κρεμάστηκε το λεωφορείο, προκαλεί σοκ!

  

και η απομάκρυνση του λεωφορείου με γερανό
 

sakisgeorgiadis