Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Συνελήφθη οδηγός ΚΤΕΛ ...που δεν είναι οδηγός ΚΤΕΛ

Προληπτικά στο Νοσοκομείο «Παίδων» της Αττικής.... μεταφέρονται οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν μετά το τροχαίο ατύχημα έξω από το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα.


Τα τρία κορίτσια, ηλικίας 14 ετών, έχουν τραυματιστεί ελαφρά, με το ένα εξ αυτών να αναφέρει πως έχει πόνους στον θώρακα, όπως αναφέρει το ethnos.gr.


Πώς έγινε το τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ λεωφορείου των ΚΤΕΛ και του λεωφορείου που μετέφερε μαθητές από το Χαλάνδρι στην Αίγινα, για σχολική εκδρομή.


Τα παιδιά είχαν αποβιβαστεί από το λεωφορείο, όταν «λύθηκε» το χειρόφρενο από το όχημα των ΚΤΕΛ -που είχε μεταφέρει προσκυνητές στο μοναστήρι- και συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα. 

Οι τρεις ανήλικες εγκλωβίστηκαν ανάμεσα στα δύο οχήματα -με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.


Συνελήφθη ο οδηγός

Ο 40χρονος οδηγός των ΚΤΕΛ συνελήφθη από τις Αρχές και αναμένεται να δώσει κατάθεση, ενώ θα καταθέσει και ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου. Ερευνάται αν ο οδηγός του έτερου πούλμαν είχε σταθμεύσει νόμιμα.

Η υπόθεση διερευνάται από την αστυνομία.


Πηγή: ethnos.gr / Aegina portal

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΝΕΩΝ: 

Το λεωφορείο της φωτο (Scania Hispano Divo) ΔΕΝ ανήκει σε κανένα ΚΤΕΛ, ΔΕΝ είναι ΚΤΕΛ. Για μια ακόμη φορά , αναφέρεται η λέξη ΚΤΕΛ, χωρίς να έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με ΚΤΕΛ.
Συνεπώς, ΔΕΝ συνελήφθη κανένας "οδηγός ΚΤΕΛ".

sakisgeorgiadis