Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Ημερίδα για το κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης από τον ΟΣΕΘ

 Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) συνδιοργανώνει με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) και το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) και ...

με την υποστήριξη της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και του ενημερωτικού blog ΚΤΙΡΙΟforTHESS, εκδήλωση με θέμα «Το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης/Ιδέες & Προτάσεις για μια ολοκληρωτική λύση!», την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 και ώρες 18:00-21:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

👉Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και εκ μέρους του ΕΒΕΘ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος, κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης.
❗Στο πάνελ της εκδήλωσης θα συμμετέχουν οι κάτωθι ομιλητές, οι οποίοι θα αναλύσουν τα προβλήματα και τις προτεινόμενες λύσεις για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης:
- Βούγιας Σπύρος, Συγκοινωνιολόγος, Ομότιμος Καθηγητής Α.Π.Θ.
- Παπαϊωάννου Παναγιώτης, Ομ. Καθηγητής Α.Π.Θ
- Πυργίδης Χρίστος, Καθηγητής Α.Π.Θ.
- Πολίτης Γιάννης, Επίκουρος Καθηγητής Α.Π.Θ.
- Τόσκας Γιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Σ.Ε.Θ.
- Αϋφαντοπούλου Γεωργία, Αν. Διευθύντρια Ερευνών Ι.ΜΕΤ.
- Μουσιόπουλος Νίκος, Καθηγητής Α.Π.Θ.
🗣Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό επί των θεμάτων που θα αναπτυχθούν.
Συντονιστής της εκδήλωσης: Πέτρος Παπαϊωάννου / Εκδότης - Πολ. Μηχανικός.
❗Η εκδήλωση δεν έχει καμία πολιτική ή οικονομική σκοπιμότητα και στοχεύει αποκλειστικά στη συσπείρωση των δυνάμεων των αρμόδιων Φορέων και της επιστημονικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, για την αποτελεσματικότερη επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης, το οποίο, ιδίως το τελευταίο διάστημα, έχει καταστεί τροχοπέδη στην πρόοδο και την ανάπτυξή της.
📅Ώρα προσέλευσης: 17:30
❗Για τη δήλωση της δωρεάν συμμετοχής σας πατήστε εδώ
🎥Η εκδήλωση θα μεταδίδεται παράλληλα ζωντανά (Live Streaming) σε Ελλάδα και εξωτερικό www.forthess.gr/ForThessTV

sakisgeorgiadis