Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Αυτά είναι τα ολοκαίνουρια λεωφορεία για τις γραμμές του ΟΑΣΑ, που φέρνουν τα ΚΤΕΛ

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! 

ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ 

 Ο διαγωνισμός του ΟΑΣΑ για 211 λεωφορεία...

ιδιωτών, που θα ενισχύσουν τις γραμμές του, στην Ανατολική και Δυτική Αττική, για τα επόμενα 8 χρόνια, προχωρά, με την ανάδειξη της Κ/Ξ 7 ΚΤΕΛ και 2 τουριστικών επιχειρήσεων που υπέβαλαν τη μοναδική προσφορά, ως αναδόχων.

Διαδικασίες "αστραπή"

Τα 7 ΚΤΕΛ και οι δύο τουριστικοί επιχειρηματίες, τρέχουν ταχύτατα τις διαδικασίες για την προμήθεια ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ θερμικών λεωφορείων euro6, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση των ΑμεΑ.

Τα 2 πρωτότυπα (απλό 12μετρο και αρθρωτό 18μετρο), έχουν παρουσιαστεί ήδη στις εγκαταστάσεις της ΜΑΝ και μπαίνουν σύντομα στη γραμμή παραγωγής.

Πρόκειται για υπερσύγχρονα, φιλικά προς τον επιβάτη low floor αστικά, με ιδιαίτερο όμορφο εσωτερικό, που θα κάνει τις μετακινήσεις των Αθηναίων και επισκεπτών της Αθήνας, ευχάριστες και άνετες, σε λίγους μήνες από σήμερα.


Εξαιρετικά φιλικό για ΑμεΑ λεωφορείο 

Οι ιδιώτες έλαβαν το μήνυμα της Υφυπουργού Μεταφορών Χριστίνας Αλεξοπούλου, που τόνισε εμφατικά την ανάγκη της βέλτιστης εξυπηρέτησης των ΑμεΑ συμπολιτών μας και οι ανάδοχοι, έδωσαν εντολή στην κατασκευάστρια ΜΑΝ και τον Ομιλο Παπαδάκη, να φτιάξει το πιο φιλικό λεωφορείο για ΑμεΑ κι έτσι έγινε.


Άνετο για όλους τους επιβάτες

Τα καινούρια ΜΑΝ των ΚΤΕΛ που θα κυκλοφορήσουν σε λίγους μήνες στην Αθήνα, είναι όλα τρίθυρα και με ανοιγόμενα παράθυρα, απαίτηση που κατατέθηκε πολλές φορές από πολιτικούς και πολίτες, αν και πουθενά σχεδόν στον κόσμο δεν ανοίγουν τα παράθυρα.


Τα πρώτα 130 ετοιμάζονται

Τα ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ, σας παρουσιάζουν σήμερα 14/2/2024 πρώτα και αποκλειστικά όπως πάντα, τα πρώτα 130 (100 απλά + 30 αρθρωτά) από τα 211 νέα -και αυτή τη φορά ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ- αστικά της Αθήνας:




























sakisgeorgiadis