Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Μετά τα τρακτέρ, θα κλείσουν δρόμους και τα τουριστικά λεωφορεία !

ΝΕΩΤΕΡΟ: 
ΤΩΡΑ: Πανελλαδική κινητοποίηση για τα τουριστικά λεωφορεία 

Δεκάδες είναι τα μηνύματα αγανάκτησης, που λαμβάνουν τα ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ, από... ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, που καλούνται να πληρώσουν διπλάσια τέλη κυκλοφορίας του 2024 σε σχέση με πέρυσι, αλλά και σε σχέση με τα (πανομοιότυπα στην κατασκευή) υπεραστικά λεωφορεία.


"Η ΝΔ είχε δεσμευθεί στην εξίσωση με τα υπεραστικά"

Χιλιάδες είναι τα αρνητικά για την κυβέρνηση της ΝΔ, σχόλια, στις εξειδικευμένες ομάδες των ανθρώπων του τουρισμού, στα κοινωνικά δίκτυα. Ολοι μιλούν για "κοροϊδία της ΝΔ", επειδή όπως αναφέρουν, είχε δεσμευθεί στην εξίσωση του τουριστικού λεωφορείου με το υπεραστικό.


"Το ξανακάναμε στο παρελθόν, θα το κάνουμε και φέτος"

"Άλλωστε", γράφει σε μήνυμά του, γνωστός επιχειρηματίας του τουρισμού από τη Θεσσαλονίκη, "η κυβέρνηση δεν θα χάσει και κανένα τρομερό ποσό, που δεν το αντέχει ο προϋπολογισμός. Η απώλεια εσόδων για το κράτος, θα είναι 1,5 εκ.ευρώ, ποσό ασήμαντο για το κράτος, αλλά πολύ σημαντικό για κάθε λεωφορειούχο".




"Η κυβέρνηση θα μας βρει στους δρόμους, μαζί με τους αγρότες"


Οι λεωφορειούχοι οργανώνονται μαζικά και μας αναφέρουν ότι θα επαναλάβουν τις πολύ επιτυχημένες διαμαρτυρίες της 31-1-2022, όταν χιλιάδες τουριστικά λεωφορεία, κατέκλυσαν τους δρόμους των μεγάλων αστικών κέντρων της Ελλάδας. Δεν αποκλείεται λοιπόν, να δούμε -συμβολικούς έστω- αποκλεισμούς δρόμων και από λεωφορεία, μαζί με τα τρακτέρ....




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ:

sakisgeorgiadis