Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Σταϊκούρας για Flyover και ΟΑΣΘ

 Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

· Στις 9:30 π.μ., θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς της πόλης, στο Διοικητήριο, στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης», όπου θα εξεταστούν πρόσθετα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, κατά τη διάρκεια της κατασκευής της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου (Flyover).

Στη σύσκεψη, θα συμμετέχουν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Νίκος Ταχιάος, η Υφυπουργός Μεταφορών κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Μιχάλης Μπεκίρης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιος Αγγελούδης, η Διευθύντρια της Τροχαίας Θεσσαλονίκης κα. Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΣΕΘ κ. Γιάννης Καλογερούδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ κ. Γιάννης Τόσκας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εγνατίας Οδού κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εγνατίας Οδού κ. Κώστας Κουτσούκος και ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ κ. Ντίνος Μπενρουμπή.


· Στις 11:00 π.μ., θα παραστεί στην υπογραφή της σύμβασης του έργου: «Διαμόρφωση σταθμού φόρτισης ηλεκτροκίνητων λεωφορείων αμαξοστασίου ΟΑΣΘ Σταυρουπόλεως», στα γραφεία του Οργανισμού.

sakisgeorgiadis