Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Τι συμβαίνει στο ΚΤΕΛ Κεφαλλονιάς;

"Δύσκολα, πολύ δύσκολα θα κατορθώσει ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Σπύρος Σαμούρης να.... επιβιώσει και στη θέση του προέδρου της ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας Α.Ε., καθώς έχει κατορθώσει να στρέψει εναντίον του κρίσιμους συμμάχους, που την προηγούμενη φορά τον είχαν στηρίξει αναφανδόν.

Τότε, χάρη σε αυτούς έφυγε από τα… αζήτητα που βρισκόταν εκείνη την περίοδο και καλόκατσε στην καρέκλα του προέδρου των ΚΤΕΛ κάτι που του εξασφάλισε και επιπλέον εκλογική πελατεία για τις περασμένες εκλογές του 2019. Όπως φαίνεται όμως η οικογένεια Κοκκόση που είναι η πιο δυνατή στα διοικητικά της ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας Α.Ε. κατάλαβε το λάθος της ή ακόμα και την γκάφα της θα μπορούσε να πει κανείς κι αυτή την φορά όλα δείχνουν πως γυρίσει την πλάτη της στον Σπύρο Σαμούρη, κάτι που συνεπάγεται την σχεδόν βεβαία ήττα του και εκπαραθύρωσή του από το αξίωμα του προέδρου των ΚΤΕΛ. Επειδή ο Σπύρος Σαμούρης τα γνωρίζει όλα αυτά και προκειμένου να μην χρεωθεί έναν εκλογικό εξευτελισμό, που θα κάνει ζημιά στις δημοτικές εκλογές που έρχονται και στον ίδιο προσωπικά, αλλά και στην παράταξη Μιχαλάτου που ανήκει, το πιο πιθανόν είναι να κάνει “ηρωική έξοδο” και να δηλώσει πως τάχα κουράστηκε από την θητεία στα ΚΤΕΛ κι ότι δεν θέλει να συνεχίσει κι αποσύρεται οικειοθελώς κι άλλα τέτοια παραμύθια της Χαλιμάς. Έρχεται το “ξήλωμα” του Σαμούρη και το κακό γι’ αυτόν είναι πως η απώλεια της προεδρίας του ΚΤΕΛ ίσως να είναι μόνο η αρχή."

έγραψε  εφημερίδα της Κεφαλονιάς

Σπύρος Σαμούρης


και η οικογένεια Κοκκόση, απάντησε :



Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσιεύματα που εμπλέκουν την οικογένειά μας με τις εκλογές για το νέο Δ.Σ. στα ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η οικογένεια Κοκκόση ουδέποτε χρησιμοποίησε τα ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Και φυσικά δεν θα το πράξει στο μέλλον!

Οι μέτοχοι και οι εργαζόμενοι του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς έχουν ως μοναδικό στόχο την ανάπτυξη της εταιρίας με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του επιβατικού κοινού!

Τέτοια δημοσιεύματα εκτός από κακόβουλα και αναληθή έχουν ως στόχο να βλάψουν την εταιρία και εν τέλει να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Μακριά από εμάς!

Οικογένεια Β. Κοκκόση


Το σημερινό Δ.Σ. της ΚΤΕΛ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Α.Ε.

  1. ΣΑΜΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ  - Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλ από 12/01/2019 εως 11/01/2023
  2. ΚΟΚΚΟΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Αντιπρόεδρος & Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος από 12/01/2019 εως 11/01/2023
  3. ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ  - Μέλος Διοικ. Συμβουλίου από 12/01/2019 εως 11/01/2023
  4. ΚΑΚΟΥΡΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Μέλος Διοικ. Συμβουλίου από 12/01/2019 εως 11/01/2023
  5. ΚΟΛΑΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  - Μέλος Διοικ. Συμβουλίου από 12/01/2019 εως 11/01/2023

sakisgeorgiadis