Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Το πιο ωραίο σχόλιο για τη μόδα με τις καρέκλες στις "στάσεις του ΟΑΣΘ"

"Όλοι πάνε και βάζουν καρέκλες στις στάσεις του ΟΑΣΘ, που δεν έχουν κάθισμα. Ένας Χριστιανός δεν θα.... βάλει ένα "μανιτάρι" να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας τώρα που κρύωσε ο καιρός;"

(μανιτάρι, είναι αυτή η συσκευή θέρμανσης με υγραέριο, που έχουν οι εξωτερικοί χώροι στις ταβέρνες, καφετέριες κλπ).


Και μερικά σοβαρά, μετά την πλάκα

Η τρολιά με τις καρέκλες στις στάσεις αστικής συγκοινωνίας του Δήμου Θεσσαλονίκης* πήρε διαστάσεις. Όποιος θέλει να κάνει το viral θέμα στο facebook, για να μαζέψει likes και shares, βάζει δυό τρεις καρέκλες που είχε για πέταμα , στη "στάση του ΟΑΣΘ".  Βεβαίως, η "τρολιά" αυτή, δεν εξυπηρετεί τίποτε, ούτε βελτιώνει κάτι στην πολη. Είναι χαβαλές και μόνο χαβαλές.


Βέβαια, 

οι στάσεις ΔΕΝ είναι του ΟΑΣΘ ! 

Οι στάσεις είναι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως σε όλο τον κόσμο. Αλλά επειδή στη Θεσσαλονίκη, τα ΜΜΕ δυσκολεύονται να βγάλουν πιασάρικα θέματα, (ελλείψει επώνυμων, celebrities κ.λπ. που "βγάζουν" τα εύπεπτα θέματα, που θέλει να διαβάζει το 90% του κόσμου στο διαδίκτυο), τα τοπικά sites "σκίζονται" να παίζουν θέματα του ΟΑΣΘ, που είναι ο μοναδικός celebrity της πόλης. Κάποτε είχαμε Κούδα, Γκάλη και τα ΜΜΕ είχαν κάτι να γράψουν για τη ζωή τους, για τις γυναίκες τους κ.λπ.. 

Τώρα το ΄ριξαν όλοι στην ΟΑΣΘολογία, ακόμη κι όταν ο ΟΑΣΘ δεν έχει την παραμικρή σχέση...

sakisgeorgiadis