Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : "Δεν είμαστε απλά μια εταιρεία, αλλά κομμάτι της ιστορίας της Θεσσαλονίκης"

 Με αυτό το μήνυμα, απευθύνεται στους Θεσσαλονικείς, η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια ....αδιάλειπτης λειτουργίας, (χωρίς να σταματήσει ούτε μία μέρα!), στα πλαίσια της παρουσίασης των "Δημητρίων", των πολιτιστικών εκδηλώσεων δηλαδή του Δήμου Θεσσαλονίκης !

Η ιστορικότερη μεγάλη εταιρεία της Θεσσαλονίκης, δεν θα μπορούσε να λείψει από τους χορηγούς και υποστηρικτές των ανθρώπων που δημιουργούν στη Θεσσαλονίκη και επέλεξε την εκπληκτική και πρωτότυπη παράσταση "Λούνα".

Στα «Δημήτρια» εντάσσεται και η εν κινήσει παράσταση «Λούνα». Το αστικό λεωφορείο της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. μπαίνει σε κυκλοφορία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με αφετηρία το Βαφοπούλειο και τέρμα την Πλατεία Μαβίλη. Οι επιβάτες του θα ακούσουν την ιστορία της Λούνας, μιας φτωχής Εβραίας ράφτρας που επέστρεψε στη γενέτειρά της μετά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί. Το υλικό αντλείται από το βραβευμένο ομότιτλο δοκίμιο ιστορικής βιογραφίας της Ρίκας Μπενβενίστε.

Σήμερα, 21/9/2022 έγινε η συνέντευξη τύπου και η παρουσίαση της παράστασης, που ενθουσίασε τους πολιτιστικούς συντάκτες.


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, που βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου, η οποία και αυτή δόθηκε μέσα στο λεωφορείο:












sakisgeorgiadis