Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

"Κωνσταντίνος Μητσοτάκης" ο νέος σταθμός των ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα

Συμφωνία για το όνομα "Κωνσταντίνος Μητσοτάκης"
"Η φετινή Συνέλευση φιλοξενείται στα Χανιά, τιμώντας έτσι την προσφορά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον κλάδο. Άλλωστε... είναι κοινή μας επιθυμία, δική σας και δική μου από το 2014, ο νέος σύγχρονος σταθμός που θα γίνει στον Ελαιώνα να ονομαστεί Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ως ελάχιστος φόρος τιμής στον οραματιστή και πρωτοπόρο, πολιτικό άνδρα."

ανέφερε μιλώντας στους συνέδρους των ΚΤΕΛ, στο 70ό ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπεραστικών Συγκοινωνιών, ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος.




Η άποψή μας:

Τα ΚΤΕΛ έχουν αδιάλειπτη παρουσία 70 χρόνων και δεν σταμάτησαν τις συγκοινωνίες ούτε μια μέρα, με δεκάδες κυβερνήσεις όλων των χρωμάτων και αποχρώσεων. Οποιαδήποτε πολιτική ανάμειξη, έστω και εξ αντανακλάσεως, έστω και "για καλό σκοπό", είναι άσκοπη. Ο σταθμός των ΚΤΕΛ μπορεί να ονομαστεί "Ενότητα", "Πρόοδος", "Ανάπτυξη" ή οποιαδήποτε άλλη γενική έννοια, χωρίς να προκαλεί κομματικά μίση, που δυστυχώς στην Ελλάδα είναι μονίμως οξυμένα, λόγω της ιδιοσυγκρασίας του λαού μας.  Τα ίδια θα γράφαμε για οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο του πρόσφατου παρελθόντος, ήθελε χρησιμοποιηθεί για τα "βαφτίσια" του σταθμού.

sakisgeorgiadis