Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

100 αρθρωτά λεωφορεία 21 μέτρων από την Otokar για την Κωνσταντινούπολη

Λεωφορεία 200 θέσεων, θα προμηθεύσει η Otokar στoν Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Κωνσταντινούπολης, που διαθέτει πάνω από 7.000 αστικά λεωφορεία.
 Ο ηγέτης της τουρκικής αγοράς λεωφορείων Otokar, που.... παρέχει μέγιστη άνεση και ασφάλεια σε εκατομμύρια επιβάτες σε περισσότερες από 50 χώρες με τα σύγχρονα λεωφορεία της, θα κατασκευάσει λεωφορεία 21 μέτρων με χωρητικότητα 200 επιβατών για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της Κωνσταντινούπολης. Η Otokar, η νικήτρια του διαγωνισμού, θα παρέχει επίσης υπηρεσίες μετά την πώληση, στην IETT για τρία χρόνια.

Η Otokar, μια εταιρεία του Ομίλου Koç και ο κορυφαίος κατασκευαστής λεωφορείων της Τουρκίας έλαβε μια επιστολή πρόσκλησης να υπογράψει τη συμφωνία για 100 αρθρωτά λεωφορεία, τα οποία θα προμηθευτεί η Γενική Διεύθυνση IETT (Istanbul Electric Tramway and Tunnel Establishments). Η συμφωνία αξίας 606 εκατομμυρίων TL(33 εκατομμύρια ευρώ) και πρόκειται να υπογραφεί το επόμενο δεκαήμερο. Το νέο λεωφορείο που θα εξυπηρετεί τους κατοίκους της Κωνσταντινούπολης θα είναι το KENT C, ένα αρθρωτό αστικό λεωφορείο 21 μέτρων με χωρητικότητα 200 επιβατών.  Το σχέδιο είναι να ολοκληρωθεί η παράδοση των λεωφορείων σε παρτίδες εντός του 2022.

Η Otokar, της οποίας τα λεωφορεία χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 50 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας και της Ρουμανίας, προτιμώνται επίσης από πολλούς μητροπολιτικούς δήμους στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια.

sakisgeorgiadis