Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

ΟΑΣΑ : Κατατέθηκε η αίτηση ακύρωσης στο Ελεγκτικό Συνέδριο

 Όπως σας ενημερώσαμε έγκαιρα και έγκυρα όπως πάντα, ο ΟΑΣΑ, υπέβαλε αίτηση ανάκλησης της απόφασης του Ζ' Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με βάση την οποία... το Ε.Σ. αποφάνθηκε ότι "κωλύεται η υπογραφή σύμβασης μεταξύ ΚΤΕΛ και ΟΑΣΑ, για το διάστημα 8-7-2022 έως 7-7-2023", εξαιτίας της (πολύ) κακής τεκμηρίωσης της ανάγκης απευθείας ανάθεσης.

Οι αρμόδιοι του ΟΑΣΑ ....ξέχασαν να ενημερώσουν το Ε.Σ. ότι διενεργείται ανοιχτός διεθνής διαγωνισμός για την προμήθεια νέων λεωφορείων και επομένως, μέχρι να έρθουν υπάρχει ανάγκη απευθείας ανάθεσης.

Υποθέτουμε ότι μετά και τη 2η ηχηρή "σφαλιάρα" θα υποβάλουν πιο σωστό φάκελο και η αίτηση ανάκλησης θα γίνει αποδεκτή από τη διευρυμένη επταμελή, που θα την εξετάσει (κατά την άποψή μας και την εμπειρία μας, είναι βέβαιο ότι η επταμελής σύμβαση θα κρίνει απολύτως νόμιμη την υπογραφή της σύμβασης και η υπόθεση θα λήξει).

Με την αρ. ΑΑΥ 336/7-10-2022, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Αριστέα Αντωνοπούλου, υπέβαλε το φάκελο με το παράβολο των 100 ευρώ του άρθρ.309 του Ν.4700/2020, στο Ε.Σ.


ΟΑΣΑ : Συνεχίζουν κανονικά τα ΚΤΕΛ, μέχρι την εκδίκαση της αίτησης ανάκλησης



sakisgeorgiadis