Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

ΦΩΤΟ-ρεπορτάζ από το συνέδριο ΚΤΕΛ στα Χανιά - Ήταν όλοι εκεί

Με μεγάλη επιτυχία, χάρις στην περιώνυμη Κρητική φιλοξενία του οικοδεσπότη Προέδρου του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης, Γιάννη Καψανάκη, διεξήχθη το 70ο συνέδριο της ΠΟΑΥΣ, της... Ομοσπονδίας των ΚΤΕΛ δηλαδή, που κλείνουν φέτος 70 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας.

Το συνέδριο που καλύφθηκε από πολλά ΜΜΕ, είχε χορηγό επικοινωνίας τον Όμιλο Παπαδάκη, ο οποίος έκανε και ...ρεπορτάζ και μάλιστα πλήρες!

Γιάννης Καψανάκης, Γιάννης Ξιφαράς, Σοφοκλής Φάτσιος


Γιάννης Καψανάκης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Σοφοκής Φάτσιος


Γράφει λοιπόν στη σελίδα του, ο όμιλος που αποκαλείται και "εθνικός προμηθευτής", καθώς κατέχει την πρωτοκαθεδρία σε πωλήσεις λεωφορείων:

Ανδρέας Μανωλόπουλος, Κωνσταντίνος Η. Παπαδάκης, Σοφοκλής Φάτσιος, Γιάννης Λάμπρου, Δημήτρης Κολυνδρίνης, Θέμης Γεωργιάδης, Απόστολος Τρίκος


 

Ο Όμιλος Παπαδάκη είχε την μεγάλη τιμή και χαρά να είναι αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας στο 70ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ) που διοργανώθηκε από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου στο Avra Imperial Hotel στο Κολυμβάρι Χανίων.

Σοφοκλής Φάτσιος, Μανώλης Χαχλιούτης, Γιάννης Λάμπρου, Γιάννης Καψανάκης, Ανδρέας Μανωλόπουλος, Χρυσόστομος Πεσλής

 
Ο CEO και Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Παπαδάκη κ. Κωνσταντίνος Η. Παπαδάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον Πρόεδρο της ΠΟΑΥΣ κ. Σοφοκλή Φάτσιο όσο και με τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου κ. Γιάννη Καψανάκη, πριν την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στο οποίο έδωσαν το παρόν ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο γενικός γραμματέας μεταφορών κ. Γιάννης Ξιφαράς, οι βουλευτές Ντόρα Μπακογιάννη, Βασίλης Διγαλάκης και Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και πολλοί άλλοι τοπικοί παράγοντες και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ηλίας Μοσχάκης, Γιώργος Αρχοντάκης, Γιάννης Καψανάκης, Κωνσταντίνος Η. Παπαδάκης, Μανώλης Χαχλιούτης, Ανδρέας Μανωλόπουλος, Γιώργος Χαλεπάκης, Γιώργος Χατζηδάκης

 
Οι συναντήσεις του κ. Παπαδάκη και των στελεχών του Τμήματος Πωλήσεων με Προέδρους και μετόχους των ανά την Ελλάδα ΚΤΕΛ ήταν συνεχείς και εποικοδομητικές. Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΑΥΣ, τα οποία έδωσαν το παρόν όπως κάθε χρόνο, στο Συνέδριο και συγκεκριμένα τους κ.κ. Φάτσιο Σοφοκλή, Πρόεδρο Δ.Σ., Γκίκα Γρηγόριο, Αντιπρόεδρο Δ.Σ., Καψανάκη Ιωάννη, Αντιπρόεδρο Δ.Σ., Μάρκελλο Παναγιώτη, Γεν. Γραμματέα Δ.Σ., Κολυνδρίνη Δημήτριο, Ταμία Δ.Σ., Ντούμπα Σταμάτιο, Αναπληρωτή Γ. Γραμματέα Δ.Σ., Χαχλιούτη Εμμανουήλ, Ειδ. Γραμματέας Δ.Σ., Αλεξανδρόπουλο Βασίλειο, Μέλος Δ.Σ., Βενέτη Μιχαήλ, Μέλος Δ.Σ., Λάμπρου Ιωάννη, Μέλος Δ.Σ., Μανδηλά Βασίλειο, Μέλος Δ.Σ., Μούκας Φώτιος, Μέλος Δ.Σ., Πανταζή Κωνσταντίνο, Μέλος Δ.Σ. και τον κ. Ανδρέα Μανωλόπουλο, Πρόεδρου του Πανελλαδικού Αλληλασφαλιστικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Δημοσίας Χρήσεως.
Ο Όμιλος Παπαδάκη έδωσε το παρόν στο 70ο συνέδριο της ΠΟΑΥΣ έχοντας φέρει μαζί του και το MAN Lion’s Coach 2022 (Λεωφορείο της Χρονιάς 2020) το οποίο κρατάει την 1η θέση στις πωλήσεις από το 2018 μέχρι σήμερα στην Ελλάδα και συνεχίζει την παράδοση της πρωτοπορίας για τον Όμιλο Παπαδάκη από το 2007 μέχρι σήμερα.
Δημήτρης Κολυνδρίνης (αρ.), Γιάννης Λάμπρου (δεξ), Κωνσταντίνος Η. Παπαδάκης, Κώστας Πανταζής

 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου κ. Γιάννη Καψανάκη και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Χατζηδάκη για την φιλοξενία στην πανέμορφη πόλη των Χανίων και την Κρήτη και το Προεδρείο της ΠΟΑΥΣ για την ακόμα μια φορά εξαιρετική ηγετική παρουσία στον χώρο των επιβατικών μεταφορών και για τις πρωτοβουλίες τους για την ενδυνάμωση αυτών.

Μέτοχοι ΚΤΕΛ (δεξιά ο Αντιπρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαίας κ. Χρήστος Παπανδρέου και 3ος αριστερά το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΑΥΣ Βασίλης Αλεξανδρόπουλος)



και μια φωτογραφία με στελέχη των ΚΤΕΛ (από τον Φίλιππο Φαραζούμη)



sakisgeorgiadis