Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Πόλεμος στον ΟΑΣΘ: Δεν έχει απεργία την Πέμπτη, λέει η Διοίκηση, ΕΧΕΙ λένε οι εργαζόμενοι !

ΝΕΩΤΕΡΟ 20.55 - Ακυρώθηκε η απεργία, τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά. Δείτε εδώ
"Παράνομη κρίθηκε η απεργία, τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά", λέει ο ΟΑΣΘ. Το αντίθετο λένε οι εργαζόμενοι: "η απεργία θα γίνει"! 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:


Στις 2μμ, βγήκε η απόφαση του Δικαστηρίου. Αμέσως μετά, στις 2.30, ο ΟΑΣΘ εξέδωσε δελτίο τύπου με βιντεομήνυμα του Προέδρου Σκόδρα.

ΑΥΤΟ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΑΣΘ 13/4/2022:

Παράνομη η απεργία που κήρυξαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Ο ΟΑΣΘ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η απεργία που κήρυξε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ για αύριο Πέμπτη, 14 Απριλίου, κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη παράνομη. Επομένως τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν αύριο κανονικά.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, καθηγητής Γιώργος Σκόδρας, απευθύνει έκκληση στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, ζητώντας τους να μην ταλαιπωρούν το επιβατικό κοινό, καθώς δεν υφίσταται λόγος για κινητοποιήσεις.

«Η επίλυση των όποιων ζητημάτων έχει δρομολογηθεί, συνεπώς δεν υφίσταται κανένας απολύτως λόγος για κινητοποιήσεις, οι οποίες το μόνο που θα κάνουν είναι να ταλαιπωρήσουν το επιβατικό κοινό και την αγορά της Θεσσαλονίκης, ιδίως αυτές τις γιορτινές μέρες, που σταδιακά βγαίνουμε και από την διετή πανδημία. Συνεπώς, καλώ όλους να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και σωφροσύνη και να μην ταλαιπωρούν τους πολίτες», υπογραμμίζει ο κ. Σκόδρας.

Δείτε video με τη δήλωση του Γ. Σκόδρα


Το Συνδικάτο

Στις 5μμ, το ΣΕΟΑΣΘ έστειλε στα κινητά όλων των εργαζομένων, αυτό το μήνυμα:

ΠEMΠTH 14 AΠPIΛH 2022 H 24ΩPH AΠEPΓIA ΠPAΓMATOΠOEITAI KANONIKA. ΣYΓKENTPΩΣH ΔIAMAPTYPIAΣ ΣTHN APIΣTOTEΛOYΣ AΓAΛMA BENIZEΛOY ΩPA 11:00 NA EIMAΣTE OΛOI EKEI

στις 5.30 μμ, αυτή την ανακοίνωση:


και στις 6 μμ νέο SMS:



sakisgeorgiadis