Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

ΤΑΞΙ : Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση Ζέρβα - Σωματείου Ταξί Θεσσαλονίκης

Το προεδρείο του Σωματείου συναντήθηκε την Τετάρτη 6/4/2022, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο και την πόλη.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

1) Ο δήμαρχος συμφώνησε ότι τα ΤΑΞΙ πρέπει να είναι στις λεωφορειολωρίδες 24ώρες και ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό από την διέλευση μας.

δείτε σχετικά: 

Μέσα στις λεωφορειολωρίδες ΟΑΣΘ τα ΤΑΞΙ , παρά την αντίθετη θέση του ΟΣΕΘ


2) Οι νέες πιάτσες που είναι σε εκκρεμότητα θα τελειώσουν σύντομα(Ιπποκράτειο,Θεαγένειο,one Salonica και οι προεκτάσεις περραιβού,Αντίγονιδων και Ζέρβα)και επίσης το επόμενο διάστημα θα βαφτούν αρκετές πιάτσες θα ασφαλτοστρωθούν και αν υπάρχει δυνατότητα θα μπουν και σκέπαστρα σε κάποιες.

3) Ζητήθηκε αστυνόμευση στην πόλη και σε σημεία που είναι δύσκολα όπως οι νέοι ποδηλατόδρομοι.

4) Αναφέραμε τον λάθος σχεδιασμό για τον δρόμο της Ελένης Ζωγράφου και τις πέτρες που έχουν μπει και απάντησε ότι θα προσπαθήσουν να γίνουν διορθώσεις το επόμενο διάστημα.

5) Ζητήσαμε να μάθουμε το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος των ταχυφορτιστών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Θεσσαλονίκη και ανέφερε ότι από Σεπτέμβριο θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κέντρο της Πόλης και σε κάποιες πιάτσες μας.
\
Τέλος έγινε μια εκτενή συζήτηση για το κυκλοφοριακό της Πόλης και μας ανέφερε ότι έχει μεγάλο πρόβλημα με τις φορτοεκφόρτωσεις χρειάζεται περισσότερη αστυνόμευση θα βοηθήσει το μέτρο και το flyover όταν και εφόσον πραγματοποιηθεί,επίσης ανέφερε ότι γίνονται και θα γίνουν πολλές ασφαλτοστρώσεις στην πόλη.
Συμφωνήθηκε επίσης όταν και όποτε υπάρχει θέμα για το κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης το Σωματείο να παρευρίσκεται με τους εκπροσώπους του.

αναφέρει σε μήνυμά του το Σωματείο Ταξί Θεσσαλονίκης.

sakisgeorgiadis