Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ λατρεύουν τον Πρόεδρο Γιώργο Σκόδρα

 Ένα διαφορετικό δώρο, με ιδιαίτερο συμβολισμό, έλαβε για τη γιορτή του από εργαζόμενους του ΟΑΣΘ ο Πρόεδρος Οργανισμού Γιώργος Σκόδρας. Πρόκειται για ....σκίτσο, στο οποίο απεικονίζεται ο ΟΑΣΘ ως μεγάλο πλοίο που είναι έτοιμο να βουλιάξει. Ωστόσο εμφανίζεται ναυαγοσωστικό, με το όνομα «Γ. Σκόδρας», που τραβάει το πλοίο σε ασφαλές λιμάνι…

Όπως φαίνεται υπάρχουν και εργαζόμενοι που αναγνωρίζουν τη δουλειά που στα τελευταία δυόμισι χρόνια έχει κάνει ο κ. Σκόδρας στον ΟΑΣΘ, σε ένα Οργανισμό που αν δεν είχε βουλιάξει στα νερά των προβλημάτων, είχε οπωσδήποτε μισομπατάρει!

(γράφει το grtimes)


Σχόλιο από τα ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ:

Είναι προφανές ότι, κάποιοι θα πουν : "μα σε 1.700 εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, θα υπάρχουν και 5-10 που τον λατρεύουν. Δεν εκπροσωπούν όμως τους εργαζόμενους συνολικά, έτσι δεν είναι;"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, αβασάνιστα, πλημμυρίζουν από αστείες ανακοινώσεις κάποιων "ενώσεων" ή "κινήσεων" εργαζομένων και πολιτών, που δεν έχουν πάνω από ... δέκα (10 μέλη)! Τις παρουσιάζουν όμως με τον ίδιο τίτλο με αυτόν του άρθρου μας και μετά τις αναπαράγουν χιλιάδες sites, ενισχύοντας τη σοβαρότητά τους και τις καθιστούν συστημικές και βαρύνουσες, ενώ είναι απολύτως ασόβαρες, με φαιδρά κλισέ ! Υπήρχε κάποτε, μια "Κίνηση Φοιτητών και Εργαζομένων" ή κάπως τέτοιο, της οποίας ανακοινώσεις, έπαιζαν σε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ sites, επειδή καταπιάνονταν με το θέμα ΟΑΣΘ που πουλάει. Όμως η συγκεκριμένη "κίνηση πολιτών" ήταν στην πραγματικότητα ...δύο άτομα. 

Αυτός είναι ο λόγος λοιπόν, του προβοκατόρικου τίτλου, αυτού του άρθρου και ελπίζουμε να αποτελέσει ένα μικρό μάθημα, για τους δημοσιογράφους της πόλης, που πρέπει να αναρωτιούνται ποιοί ακριβώς είναι πίσω από μια "κίνηση εργαζομένων" ή "κίνηση πολιτών" και πόσους εκπροσωπούν, για να τους δίνουν και την ανάλογη δημοσιότητα. Γεμίσαμε  ...φανταστικές "κινήσεις πολιτών" χωρίς καταστατικά, οργάνωση και μέλη στη Θεσσαλονίκη. Και προπαντός ....ανώνυμες!


Σάκης Γεωργιάδης
27/4/2022

sakisgeorgiadis