Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Πάσχα στη Λιβαδειά, σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ

 Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας σε μια κοινή πρωτοβουλία με τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς, το Σωματείο «Νέα Εστίαση» αλλά και τη συνεργασία του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς, «ντύνει στα γιορτινά» το λεωφορείο του δρομολογίου ....Λιβαδειά – Αθήνα – Λιβαδειά, κάνοντας ανοιχτό κάλεσμα  για το Πάσχα της Λιβαδειάς.

Με το μήνυμα «Χρόνια Πολλά από την Αρχοντοπούλα της Ρούμελης», η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας επιλέγει να ανανεώσει το ενδιαφέρον του κόσμου, προκειμένου να γευτεί την ρουμελιώτικη φιλοξενία, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία με νέους επισκέπτες.

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, δήλωσε: «Θέλουμε να αισιοδοξήσουμε, θέλουμε να χαρούμε αυτές τις ημέρες με αγαπημένα πρόσωπα, με φίλους από άλλα μέρη της πατρίδας μας που δεν
έχουν «χωριό» αλλά θέλουν να περάσουν τις μέρες του Πάσχα μακριά από το θόρυβο της πόλης. Η Λιβαδειά, η Αρχοντοπούλα της Ρούμελης, προσφέρεται για μια απόδραση με πολλές επιλογές, λογικές τιμές, πλούσια αγορά, εκδρομές μέσα στη φύση. Προσκαλούμε, λοιπόν, όλο τον κόσμο να κάνει φέτος ‘’Πάσχα στη Λιβαδειά’’, να γευτεί την αυθεντική, την ρουμελιώτη φιλοξενία. Ευχαριστώ όλους τους φορείς που αγκάλιασαν αυτή την δράση. 

sakisgeorgiadis