Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Γιώργος Σταματίου : "Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θέλει μερίδιο συγκοινωνίας του ΟΑΣΘ"

Καλό, αλλά ποιός θα βάλει λεφτά; Τα 4 ΚΤΕΛ για τα οποία γκρινιάζουν όλοι, έριξαν για αγορές λεωφορείων πάνω από 15 εκ.ευρώ. Θα ζητήσετε να βάλουν το χέρι στην τσέπη οι πρώην μέτοχοι; 
 Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης «Ηρακλής», καθώς και ...στα σχέδια του Συνεταιρισμού αναφέρθηκε ο πρόεδρός του, κ. Γιώργος Σταματίου μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm 107,1. 
Ο κ. Σταματίου εξήγησε πώς βρέθηκε ο ίδιος -ως νόμιμος εκπρόσωπος του ΠΣΑΘ «Ηρακλής»- αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για χρέη του Συνεταιρισμού προς το Δημόσιο και μάλιστα για ανείσπρακτα εισοδήματα. Επίσης, τόνισε ότι είναι «επιβεβλημένη η ανάγκη» να καταβληθούν άμεσα τα τεράστια ποσά που οφείλει ο ΟΑΣΘ προς τον Συνεταιρισμό, υπογραμμίζοντας πως όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί και κυβερνητικοί παράγοντες «αντιλαμβάνονται το δίκαιο των αιτημάτων μας». 
Ο πρόεδρος του ΠΣΑΘ «Ηρακλής» αναφέρθηκε επίσης στην πρόσφατη συνάντησή του με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, αλλά και στα σχέδια του Συνεταιρισμού για τον ρόλο του στις συγκοινωνίες της πόλης. Μάλιστα αποκάλυψε πως ο σχεδιασμός του «Ηρακλή» είναι υλοποιήσιμος και σύντομα θα αποτυπωθεί από τους μελετητές και θα κοινοποιηθεί στο σύνολο του πολιτικού κόσμου.

sakisgeorgiadis