Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

ΟΑΣΘ: Σήμερα η απόφαση για την απεργία της 14/4/2022

Η τύχη της 24ωρης απεργίας της Πέμπτης 14 Απριλίου 2022, θα κριθεί με βάση τη δικαστική απόφαση που αναμένεται σήμερα Τετάρτη, το.... μεσημέρι. Σημειώνεται πως σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι του οργανισμού, ενώ εκδικάζονταν η υπόθεση τη Δευτέρα και την Τρίτη.

"Στην αίθουσα του Δικαστηρίου, το Προεδρείο του Συνδικάτου, με τη νομική μας υπηρεσία, έδωσε τη δική του μάχη, με τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις, ως προς το δικαίωμά μας στη διαμαρτυρία μέσω απεργιών, για όλα αυτά που έχουμε υποστεί το τελευταίο διάστημα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΣΕΟΑΣΘ. 




Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας, δήλωσε:

«Δεν υπάρχει η ευαισθησία που πρέπει με την έλλειψη των λεωφορείων , σε μία αγορά που βγαίνει από τον κορωνοϊό και έρχεται και μία εορταστική περίοδος. Ότι αιτήματα έχουμε, έχουν δρομολογηθεί να λυθούν και για αυτό δεν μπορώ να καταλάβω την απεργία. Δυστυχώς, ήρθανε σε ένα ναρκοθετημένο τοπίο. Ο ΟΑΣΘ έχει περάσει από έλεγχο και πλέον το θέμα έχει περάσει στο Υπουργείο και πλέον το θέμα περνάει σε αυτούς. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό, γιατί δουλειά των εργαζόμενων είναι να κινούν τα λεωφορεία»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΣΘ ΕΔΩ


sakisgeorgiadis