Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Η OTOKAR κέρδισε συμβόλαιο για 136 αστικά λεωφορεία, στο Αμάν

 Ο κορυφαίος κατασκευαστής λεωφορείων της Τουρκίας Otokar διατηρεί την υψηλή δυναμική που.... καταγράφεται στις παγκόσμιες αγορές. Με τα σύγχρονα λεωφορεία να παρέχουν απόλυτη άνεση στις δημόσιες συγκοινωνίες για εκατομμύρια επιβάτες σε περισσότερες από 50 χώρες, η Otokar κέρδισε έναν μεγάλο διαγωνισμό λεωφορείων στην Ιορδανία. Σύμφωνα με τη σύμβαση, η Otokar θα κατασκευάσει και θα εξάγει 136 λεωφορεία, συμπεριλαμβανομένων 100 μοντέλων Vectio και 36 μοντέλων Kent για τις ανάγκες μεταφοράς του Δήμου Greater Amman (GAM).

 Η Otokar, εταιρεία της Koç Group, εξακολουθεί να αποτελεί τη δημόσια συγκοινωνιακή επιλογή μητροπολιτικών δήμων στην Τουρκία και σε όλο τον κόσμο για τα καινοτόμα λεωφορεία της. Τα οχήματα που κατασκευάζει η Otokar με 58 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία θαυμάζονται ιδιαίτερα για τη σχεδίαση, την εργονομία και την τεχνολογία τους και χρησιμοποιούνται σε χώρες, όπως η Τουρκία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Γερμανία. 

Η Otokar κέρδισε πρόσφατα τον διαγωνισμό για 136 λεωφορεία δημόσιων συγκοινωνιών που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) για τις ανάγκες μεταφοράς του Δήμου Greater Amman (GAM), της πρωτεύουσας της Ιορδανίας. Η σύμβαση, ύψους περίπου 32 εκατομμυρίων δολαρίων, περιλαμβάνει τη συντήρηση αυτών των λεωφορείων και την εκπαίδευση των οδηγών λεωφορείων για 2 χρόνια. Οι παραδόσεις των οχημάτων προβλέπεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος του 2022.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΕΔΩ

sakisgeorgiadis