Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

ΟΑΣΘ - Αλλαγές στη γραμμή 52 "ΝΣΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ -ΣΙΝΔΟΣ"

 «Μεταφορά στάσης "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ" ivr 20080 των λ.γ. Νο 80 και 80 Β και προσωρινή εκτροπή της γραμμής Νο 52Α λόγω έργου ανάπλασης της οδού Α. Παπανδρέου στη Δ.Ε. Σίνδου στο... Δήμο Δέλτα»
Ο ΟΣΕΘ αναφέρει στην απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου Γιάννη Τόσκα:


ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ 

1.Τη μεταφορά της στάσης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ» (ivr: 20080) των λεωφορειακών γραμμών 80 και 80Β κατά περίπου 70μ βορειότερα της υφιστάμενης προσωρινής θέσης (σήμερα με προσωρινό ιστό) στο ρεύμα κατεύθυνσης προς Θεσσαλονίκη, στην οδό Α. Παπανδρέου, στη Δ.Ε. Σίνδου στον Δήμο Δέλτα. 

2. Την προσωρινή εκτροπή της γραμμής Νο 52Α λόγω έργων ανάπλασης στην οδό Α. Παπανδρέου ως εξής: Στην πορεία προς Σίνδο δεν θα εκτελείται ο βρόχος εντός της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ και τα λεωφορεία θα συνεχίζουν ευθεία επί της οδού Α. Παπανδρέου και θα εκτελούν αριστερόστροφο ελιγμό από το ρεύμα προς Σίνδο στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη μέσω του κυκλικού κόμβου που βρίσκεται βορειότερα στα 500 μ περίπου (μετά τη συμβολή με την οδό Γ. Γεννηματά). 

3.Η γραμμή Νο 52 στην κατεύθυνση από Σίνδο προς Θεσσαλονίκη δεν θα εισέρχεται εντός της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ μέχρι το πέρας των έργων. Θα εξυπηρετείται από τη στάση «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ». 

4. Την προσωρινή εξυπηρέτηση της λεωφορειακής γραμμής Νο 52Α από τη στάση «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ» ivr 20080 (νέα θέση όπως προβλέπεται στην παρούσα απόφαση). 

5. Την άμεση ισχύ της παρούσας. Η νέα θέση της στάσης και η προσωρινή εκτροπή απεικονίζονται

Δείτε το έγγραφο του ΟΣΕΘ και χάρτες εδώ

sakisgeorgiadis