Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Γνωρίστε το νέο MERCEDES TOURER HD ΤΟΡ CLASS στις εγκαταστάσεις της ERMISBUS

 Η εταιρεία ErmisBus , πιστοποιημένη ως Mercedes-Benz Special Truck Bus Partner, ανταποκρινόμενη πάντοτε στις.... ανάγκες της εποχής προσκαλεί όλους εσάς που δραστηριοποιείστε στις μεταφορές επιβατών, όπως επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας προκειμένου να σας παρουσιάσουμε και να γνωρίσετε από κοντά το ολοκαίνουριο MIDI LlJXURY λεωφορείο της, MERCEDES ΒΕΝΖ TOURER HD ΤΟΡ CLASS χωρητικότητας 40 θέσεων. 

Το TOURER HD ΤΟΡ CLASS σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να εξυπηρετήσει απόλυτα το μεταφορικό έργο όλων των Υπεραστικών ΚΤΕΛ ,Τουριστικών γραφείων, Σχολείων, συνδυάζοντας αρμονικά τη μεταφορά έως 40 επιβατών με την χρηστικότητα, την εσωτερική πολυτέλεια, τη μεγάλη χωρητικότητα αποσκευών και προπάντων την οικονομία σε όλους τους τομείς , χωρίς συμβιβασμούς εξασφαλίζοντας στον επαγγελματία:
 
Α) ΙΣΧΥΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η επιλογή ανάμεσα σε δύο από τους πιο αξιόπιστους και δοκιμασμένους κινητήρες της Mercedes-Benz, τον 4κυλινδρο, 6000 cc με 231 ίππους και τον 6κυλινδρο, 8000 cc με 240 ίππους σε συνδυασμό με το Ελαφρύ Αμάξωμα 12.000 kg μεικτό βάρος , το χαμηλό κόστος συντήρησης (SERVICE) , τα απεριόριστα χιλιόμετρα και την ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου 171t/100km, μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.
 
B) ΑΝΕΣΗ & ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Το 9 μέτρων μήκος του, το κοντό του μεταξόνιο 4700 mm και ο ιδιαίτερα μεγάλος χώρος αποσκευών του 7.5 Μ 3, παράλληλα με την δυνατότητα μεταφοράς 40 επιβατών μέσα στην υπερπολυτελή του καμπίνα , εξασφαλίζουν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό μεταφοράς .
 
Γ) ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του TOURER HD, υπό την πλήρη επίβλεψη της Mercedes-Benz Γερμανίας εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας , καθώς και η πιστοποίηση ολόκληρης της κατασκευής του από την DAIMLER AG σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα κατασκευής αμαξωμάτων , με Πιστοποιητικό συμμόρφωσης κατασκευής, Letter of Νοn Objection (LONO), εγγυώνται την άριστη και υψηλή ποιότητα του οχήματος , επιτρέποντας δικαίως στο όχημα να φέρει επίσημα το αστέρι της Mercedes-Benz και κατ' επέκταση την πλήρη κάλυψη των εγγυήσεων του από όλο το εξουσιοδοτημένο δίκτυο επισκευαστών της Mercedes-Benz και EVOBlJS σε ολόκληρη την Ευρώπη.
 
Δ) ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ

Το TOURER HD διατίθεται στην Ελληνική αγορά στις Ιδιαίτερα Προνομιακές τιμές των 179.500,00€ για ένα 4κύλινδρο πλήρως εξοπλισμένο όχημα & των 189.500,00€ για ένα 6κύλινδρο πλήρως εξοπλισμένο όχημα, οι οποίες αποτελούν πραγματική πρόκληση για κάθε επαγγελματία!


Παρακαλώ για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, Αναλυτική Προσφορά του Εξοπλισμού, ραντεβού ή τροποποίηση του εξοπλισμού μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 3472969 , 6944335650. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε! ! !

Με εκτίμηση
Δ. Μιχαλόπουλος


sakisgeorgiadis