Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Η Flixbus εξαγόρασε τη Greyhound

 Η FlixMobility – μητρική εταιρεία ιδιοκτήτης των εμπορικών σημάτων FlixBus και FlixTrain – ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την Greyhound Lines, Inc. – τον ​​μεγαλύτερο πάροχο μεταφοράς με λεωφορεία μεγάλων αποστάσεων στις ΗΠΑ – από την... FirstGroup plc. 

Αυτή η εξαγορά σηματοδοτεί ένα άλλο σημαντικό βήμα στο όραμα της FlixMobility να παρέχει εύχρηστα, οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον ταξίδια για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. 

Η αγορά συνδυάζει την καινοτόμο παγκόσμια τεχνολογία της FlixBus και την κοινή τεχνογνωσία κινητικότητας με την εμβληματική παρουσία και εμπειρία της Greyhound, δημιουργώντας μια εταιρεία που θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες των ταξιδιωτών υπεραστικών λεωφορείων στις ΗΠΑ, δήλωσε ο  André Schwämmlein, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της FlixMobility.

Η Flixbus είναι γερμανική εταιρεία η οποία προσφέρει υπηρεσίες υπεραστικών λεωφορείων στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ανήκει στην FlixMobility Gmbh, η οποία διαχειρίζεται επίσης τις FlixTrain και FlixCar. Η FlixBus δεν διαθέτει δικά της λεωφορεία και δεν προσλαμβάνει οδηγούς.

sakisgeorgiadis