Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Κέρασμα στους οδηγούς φορτηγών!

 H Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2021, αναγνωρίζοντας το... πολύτιμο έργο και την αδιάκοπη υποστήριξη των επαγγελματιών οδηγών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, προσφέρει ένα κέρασμα σε όλους τους οδηγούς φορτηγών που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Σας προσκαλούμε λοιπόν τη συγκεκριμένη ημέρα (ώρες 7πμ -3μμ), εφόσον βρίσκεστε εντός του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, να σταματήσετε στο ΣΕΑ Ευαγγελισμού (εάν κινείστε προς Θεσσαλονίκη) ή ΣΕΑ Σκοτίνας (εάν κινείστε προς Αθήνα) για να παραλάβετε ένα σάντουιτς, ένα καφέ και ένα νερό, κερασμένα από εμάς!

Προσοχή: για την συμμετοχή σας στη δράση αυτή, για το συγκεκριμένο διάστημα θα πρέπει να διέλθετε από Λωρίδα με εισπράκτορα (Σταθμός Διοδίων Μακρυχωρίου προς Θεσσαλονίκη / Σταθμός Διοδίων Λεπτοκαρυάς προς Αθήνα), ώστε να παραλάβετε το απαραίτητο κουπόνι από τον εισπράκτορα, το οποίο και θα προσκομίσετε στο ταμείο του αντίστοιχου ΣΕΑ.

Συνεχίζουμε μαζί!

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.
τηλ: 2410 741440

sakisgeorgiadis