Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Ενημέρωση για το flyover από τον ΣΥΡΙΖΑ

 Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18.30 μ.μ. στην αίθουσα C του Συνεδριακού κέντρου «Νικόλαος Γερμανός» (ΔΕΘ-Helexpo - Περίπτερο 8, 2ος Όροφος).

"Ενόψει της έναρξης των εργασιών για την... κατασκευή της υπερυψωμένης περιφερειακής οδού (Fly Over) στη Θεσσαλονίκη και των σοβαρών και πολύχρονων αρνητικών επιπτώσεων από την κατασκευή της στη λειτουργία της πόλης, σας καλούμε σε συνάντηση ενημέρωσης και διαβούλευσης την Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18.30 μ.μ. στην αίθουσα C του Συνεδριακού κέντρου «Νικόλαος Γερμανός» (ΔΕΘ-Helexpo - Περίπτερο 8, 2ος Όροφος).

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία είναι να εμπλακεί το σύνολο των φορέων και των πολιτών που θα επηρεαστούν καθολικά από τις αρνητικές επιπτώσεις του έργου σε ένα ουσιαστικό διάλογο για τις επιπτώσεις του έργου, ώστε να αναληφθούν κοινές πρωτοβουλίες που θα αναστείλουν τις επιπτώσεις αυτές.

Η παρουσία σας και η συνεργασία σας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για ένα ζήτημα κρίσιμο για τη λειτουργία και την οικονομία της πόλης και την καθημερινότητα των πολιτών της Θεσσαλονίκης".

αναφέρει η πρόσκληση που εστάλη σε φορείς της Θεσσαλονίκης.

Τα ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ θα είναι και εκεί, για να καλύψουν και αυτή την εκδήλωση.

sakisgeorgiadis