Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Το ΑΣΕΠ δεν βιάζεται καθόλου για τις προσλήψεις οδηγών στον ΟΑΣΘ

 Πέρασαν 12 μέρες, από την αποστολή του σχεδίου προκήρυξης πρόσληψης οδηγών στον ΟΑΣΘ, με σύμβαση ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ) και.... το επόμενο βήμα είναι η έγκριση του σχεδίου από το Ανεξάρτητο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) και η δημοσίευση της τελικής προκήρυξης στο Φύλλο Εφημερίδας Κυβέρνησης (ΦΕΚ). 

Οι προσλήψεις είναι απαραίτητες και κατεπείγουσες , ειδικά με την έναρξη λειτουργίας του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου (flyover), που προκάλεσε σοκ στο κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης, με την έννοια ότι, περισσότερα λεωφορεία του ΟΑΣΘ στο δρόμο, σημαίνει "περισσότεροι χρήστες ΜΜΜ" και άρα λιγότερα Ι.Χ. στους δρόμους και ανακούφιση του κυκλοφοριακού.

Όμως, το ΑΣΕΠ είναι στην Αθήνα και δεν φαίνεται να πολυβιάζεται για τη δημοσίευση της προκήρυξης και συνεπώς την έναρξη υποβολής αιτήσεων και τελικά την πρόσληψη των 150 γενναίων , που θα δεχθούν να οδηγούν για 8 μήνες στη ζούγκλα του κυκλοφοριακού.

Πάντως ο ΟΑΣΘ ανέθεσε ήδη την εξέταση των αιτήσεων στο διαγωνισμό για την πλήρωση 150 θέσεων οδηγών, στην εταιρεία με την επωνυμία: «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΜΟΝ.Ε.Π.Ε.», με έδρα την Αθήνα (οδός: Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 89-91 , Τ.Κ. 11523), ΔΟΥ: ΨΥΧΙΚΟΥ.


δειτε και: ΟΑΣΘ : Η προκήρυξη για την πρόσληψη 150 οδηγών

Γίνε μέλος της ομάδας @sygnea

sakisgeorgiadis