Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

ΞΑΝΑ! ΟΡΜΗΣΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΌ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

 29/11/2023. Ακόμη ένα περιστατικό εις βάρος οδηγού του ΟΑΣΘ! Τι τραβάνε τα παιδιά! Δεν περιγράφεται. Νομίζω οτι ...προειδοποίησα έγκαιρα.
Κι οπως πάντα, θα γίνει το σωστό, αλλά θα γίνει με καθυστέρηση 10 ετών. Το 2030 τα αστικά θα είναι φρούρια, με αθραυστα κουβούκλια και τουλάχιστον 4 κάμερες, που θα καταγράφουν τα πάντα. Το ερώτημα, που κάνω στα 38 χρόνια που είμαι στη δουλειά, είναι πάναπλο, αλλά πολύ δύσκολο για την Ελλάδα : Αφού ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, γιατί το κανετε ΠΑΝΤΑ με τεράστια καθυστέρηση;
Είναι ολοφάνερο οτι ο ΟΑΣΘ (και ο ΟΑΣΑ και τα ΚΤΕΛ) θα ξεμείνει από οδηγούς, καθώς κανείς δεν είναι τόσο βλακας να παει να δουλέψει με τέτοιες συνθήκες, οδηγώντας ανάμεσα σε ΧΙΛΙΑΔΕΣ Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ω-Σ επιθετικούς επιβάτες.
Πρέπει δηλαδή να δει ο πολιτεία, να γαζώνουν οδηγό αστικού με Καλάσνικοφ, για να κάνει αυτό ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ τελικά;
Κανένας μας δεν θέλει να παρακολουθειται από κάμερες! Ολοι θέλουμε να έχουμε ιδιωτική την ιδιωτική μας ζωή.
Ελα ομως που εκεί έξω υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ θεόμουρλοι, έτοιμοι να μαχαιρώσουν τον οδηγό, επειδή έξυσε το αυτί του!!!
Κάτι πρέπει να γίνει!
Και φυσικά, η λύση δεν είναι ΜΟΝΟ το κουβούκλιο, οπως βολεύει τους συνδικαλιστές να λένε. Το κουβούκλιο θα το κάνουν θρύψαλα οι χούλιγκαν.
Αποτρεπτικό μέσο, είναι (δυστυχώς), μόνο η γνώση οτι η πραξη σου θα καταγραφεί, θα δημοσιοποιηθει και θα τιμωρηθείς 100%, καθώς δεν θα μπορείς να πεις "δεν ήμουν εγώ".

Έγραψε ο υποφαινόμενος στην ομάδα επαγγελματιών ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ, για ένα ακόμη περιστατικό επίθεσης σε οδηγό αστικού λεωφορείου...

Γίνε μέλος της ομάδας @sygnea

sakisgeorgiadis