Σάββατο 21 Μαΐου 2022

ΚΤΕΛ : Συνάντηση Μιχάλη Σακελλαρίου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών ΚΤΕΛ.... Μιχάλης Σακελλαρίου στο περιθώριο της περιοδείας του στον Βόλο. Η στήριξη του πρωθυπουργού στον κλάδο των ΚΤΕΛ είναι γνωστή στον κύριο Σακελλαρίου από προηγούμενες συναντήσεις και την επισήμανε και πάλι ο ίδιος λέγοντας πως "τα ΚΤΕΛ είναι η αδυναμία μου".

Ο Πρόεδρος των Αστικών έθεσε το θέμα της μεγάλης αύξησης της τιμής του πετρελαίου και ζήτησε από τον πρωθυπουργό την οικονομική ενίσχυση των ΚΤΕΛ προκειμένου να αποφευχθεί η αύξηση της τιμής του εισιτηρίου, εξέλιξη που θα έπληττε τους πολίτες με χαμηλά εισοδήματα και τους εργαζόμενους που αγωνίζονται να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Ανέφερε επίσης πως το εισιτήριο δεν έχει αυξηθεί από το 2010 και αντίθετα έχει μειωθεί κατά δέκα λεπτά (0,10€) μετά την μείωση του ΦΠΑ, γεγονός που εκτιμήθηκε από τον πρωθυπουργό ο οποίος δεσμεύτηκε να εξετάσει προσωπικά τα όσα ο Πρόεδρος του είπε, συμφωνώντας πως δεν αποτελεί λύση η αύξηση της τιμής του κομίστρου.

sakisgeorgiadis