Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΕΡΕΥΝΑ: "Άριστα" στο ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Στο 99,67% η συνέπεια του στα δρομολόγια

 Ολοκληρώθηκε η έρευνα ικανοποίησης επιβατών του ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, από τον εποπτεύοντα φορέα και ανεξάρτητο ελεγκτή-διεθνή ελεγκτικό οίκο, όπως προβλέπεται από ....

τη σύμβαση ΟΣΕΘ - ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Τα αποτελέσματα, που περιγράφονται στην έκθεση του ανεξάρτητου ελεγκτή, ο οποίος διεξήγαγε έρευνα με 300 ερωτηματολόγια, είναι εξόχως ικανοποιητικά για την πολυμμετοχική εταιρεία της Θεσσαλονίκης, η οποία βαθμολογείται για μια ακόμη φορά με άριστα.

Ειδικά, στη "συνέπεια τήρησης των ωρών αναχώρησης των λεωφορείων", η "ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.", μια εταιρεία που δίνει τεράστια σημασία στην ποιότητα των υπηρεσιών της, αξιολογήθηκε με 299 στα 300 ! 299 από τους 300 ερωτώμενους, δήλωσαν ότι οι ώρες αναχώρησης τηρούνται απολύτως.


Θετική και η εικόνα για τα αστικά λεωφορεία των 4 ΚΤΕΛ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΚΙΛΚΙΣ), που εκτελούν αστική συγκοινωνία στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης

Πολύ καλή είναι και η εικόνα που έχουν οι επιβάτες των αστικών λεωφορείων, με το σήμα "ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.", καθώς, το 94,33 βρίσκει τα λεωφορεία, γενικά καθαρά, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην καθαριότητα των παραθύρων, όπου το 33,6% τα βρίσκει "όχι τόσο καθαρά".




Δείτε ένα μικρό κομμάτι από την έκθεση που εστάλη στους αρμόδιους φορείς και θα δημοσιευθεί τις προσεχείς ημέρες:








sakisgeorgiadis