Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Δεν έπιασε φωτιά λεωφορείο του ΟΑΣA !

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Τρίτης 9/11/21 καθώς περίπου στις 8:30 το πρωί άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από το λεωφορείο της γραμμής Ε90 που συνδέει τον Πειραιά με την... Πανεπιστημιούπολη, την ώρα που ήταν γεμάτο κόσμο.





Αρχικά δόθηκε η εντύπωση ότι το λεωφορείο έπιασε φωτιά ωστόσο όπως διευκρίνισε μιλώντας στο DEBATER, ο πρόεδρος εργαζομένων του ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος, δεν υπήρξε κάποια φωτιά απλώς μία μηχανική βλάβη, ενώ όπως σημείωσε ο κόσμος που βρισκόταν στο λεωφορείο δεν κινδύνεψε.

“Αυτό που συνέβη είναι ότι έσπασε ένα κολάρο πίσω στον κινητήρα με αποτέλεσμα το υγρό να πέσει πάνω σε κάτι στην εξάτμιση και να δημιουργηθεί ατμός. Δεν πήρε φωτιά το λεωφορείο. Ήταν μηχανική βλάβη απλά”, δήλωσε αρχικά ο κ. Νικολακόπουλος.


“Δεν ήταν επικίνδυνο για τον κόσμο, ήταν μία μηχανική βλάβη που συμβαίνει συχνά να σπάσει ένα κολάρο, επειδή όμως υπήρχε θερμοκρασία στον κινητήρα πέφτοντας πάνω το παραφλού αυτό το υγρό, δημιούργησε ατμό. Δεν υπήρχε θέμα κινδύνου για τους επιβάτες. Αμέσως ο οδηγός έκανε δεξιά και ειδοποίησε το συνεργείο. Δεν έγινε κάτι από θέμα φωτιάς να πάρει ο κινητήρας φωτιά“, προσέθεσε.

Ακούστε τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΟΑΣΑ να εξηγεί το περιστατικό εδώ

sakisgeorgiadis