Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Εκλογές στο Σωματείο Μετόχων ΟΑΣΘ - Οι υποψήφιοι

 Εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή του σωματείου "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΟΑΣΘ",  θα διεξαχθούν την επικείμενη Κυριακή, 28.11.2021, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου "Γιάννης Τσακίρης" στην ΟΔΟ ΛΑΓΚΑΔΑ 221. (χάρτης)

Οι υποψήφιοι:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

(μέχρι 5 σταυρούς)

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΓΚΡΑΤΖΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΙΟΚΠΑΣΟΓΛΟΥ ΑΒΡΑΑΜ

ΜΑΛΓΑΡΙΝΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΣΟΛΩΜΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

ΤΖΑΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΧΡΥΣΟΧΟΟY ΑΣΤΕΡΙΟΣ



ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

(μέχρι 3 σταυρούς)

ΚΩΣΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΠΑΠΑΪΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 


Τρόπος ψηφοφορίας

Με βάσει την ισχύουσα ΚΥΑ (ΦΕΚ Β΄ 5401/20.11.2021) επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα κατά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και με μάσκα (βλ. Παράρτημα 10 υπό Α, σελ. 69706 του ΦΕΚ Β΄ 5401/20.11.2021). Τα ανωτέρω θα ελέγχονται κατά την είσοδο. Προκειμένου και τα λοιπά μέλη του σωματείου, που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο, να μπορέσουν να ψηφίσουν κατά τις εκλογές (αρχαιρεσίες 13.00-15.00) που θα διεξαχθούν μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, θα ληφθεί μέριμνα ώστε, να προσέλθουν ένας-ένας και να ψηφίσουν, αφότου έχουν αποχωρήσει από την αίθουσα τα μέλη του σωματείου που συμμετείχαν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης. Οι εξουσιοδοτήσεις θα πρέπει να έχουν βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής από ΚΕΠ ή μέσω gov.gr 

Όσα μέλη του σωματείου θέλουν να συμμετέχουν, να πληρώσουν τις συνδρομές τους μέχρι την Παρασκευή, 26.11.2021 και ώρα 18:00 μ.μ. Την Παρασκευή θα οριστικοποιηθεί ποια μέλη του σωματείου είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής, 28.11.2021. Την Κυριακή λόγω των μέτρων αποφυγής συνωστισμού, ΔΕΝ θα μπορούν να γίνουν πληρωμές στο σωματείο.


sakisgeorgiadis