Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Τέλος τα SETRA, έρχονται τα Mercedes-Benz Tourrider στην Αμερικανική αγορά !

 Η DAIMLER BUSES αποσύρει την ονομασία SETRA (μόνο στις ΗΠΑ/Καναδά).

Τα TOURRIDER (Τουρ-ράιντερ) θα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κωνσταντινούπολη και θα εξάγονται από εκεί σε όλο τον κόσμο.

Ο Γερμανός κατασκευαστής Daimler Buses παρουσίασε.... ένα νέο πολυτελές πούλμαν στην αγορά της Βόρειας Αμερικής με το όνομα Mercedes-Benz Tourrider .

Το Mercedes-Benz Tourrider θα πωλείται σε επαγγελματικά και premium μοντέλα από την Daimler Coaches North America και θα αντικαταστήσει τα μηχανοκίνητα πούλμαν της εταιρείας Setra, τα οποία πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά από το 2003.




Το Tourrider σχεδιάστηκε ειδικά για την αγορά της Βόρειας Αμερικής, βασισμένο εν μέρει σε προτάσεις των υπαρχόντων πελατών της εταιρείας, ανέφεραν οι αξιωματούχοι της Daimler σε μια παρουσίαση βίντεο την Τρίτη παρουσιάζοντας το νέο λεωφορείο.



"Αυτό δεν είναι ένα μοντέλο που πουλάμε ήδη στην Ευρώπη", δήλωσε ο Till Oberwörder, επικεφαλής της Daimler Buses. «Είναι εντελώς καινούργιο.»










Ντεμπούτο στην UMA EXPO

Η Daimler θα ξεκινήσει να λαμβάνει παραγγελίες για τα νέα λεωφορεία αργότερα φέτος και θα τα παρουσιάσει ζωντανά κατά τη διάρκεια του Marketplace 2022 της Αμερικανικής Ένωσης Λεωφορείων, που θα πραγματοποιηθεί για τις 8-11 Ιανουαρίου στο Grapevine του Τέξας και στο EXPO 2022 της United Motorcoach Association, προγραμματισμένο για τις Φεβρουαρίου. 23-27 στο Λονγκ Μπιτς, Καλιφόρνια. 

Τα λεωφορεία θα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία.

ΒΙΝΤΕΟ: To εργοστάσιο στην Τουρκία


sakisgeorgiadis