Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Σ.Φάτσιος για την κατασκευή του σταθμού των ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα

 Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου,  πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Βόλου, και συγκεκριμένα στον ιδιαίτερης αισθητικής βιομηχανικό πολυχώρο Τσαλαπάτα, η ετήσια Συνέλευση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών.

 Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, το προεδρείο ...

ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΚΤΕΛ για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο, ενώ τόνισε τη σημασία υλοποίησης του έργου του ψηφιακού μετασχηματισμού των ΚΤΕΛ.

Ο Σοφοκλής Φάτσιος, πρόεδρος της ΠΟΑΥΣ, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στο συνέδριο,  ανέφερε πως βασική προτεραιότητα αποτελεί η κατασκευή του νέου σταθμού στην Αθήνα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, έχει ολοκληρωθεί η οικονομοτεχνική μελέτη και η ολοκλήρωσή του θα σηματοδοτήσει ένα έργο ζωής για τους πολίτες, τους επιβάτες, τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ και τα τουριστικά λεωφορεία. «Δεν γίνεται να έχουμε σταθμούς-στολίδια όπως στο Ηράκλειο, τις Σέρρες, τον Βόλο και σε άλλες έδρες, ενώ και στην πρωτεύουσα οι σταθμοί να λειτουργούν υπό τραγικές συνθήκες.

"Ζητούμε από τους αρμόδιους υπουργούς να ενσκήψουν σε αυτό το θέμα για να αλλάξει και η εικόνα της Αθήνας με αυτή την επένδυση που θα προσφέρει και θέσεις εργασίας".



Μιχάλης Παπαδόπουλος: "Στο 13% ο ΦΠΑ στα εισιτήρια ΚΤΕΛ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΑΣΘ, ΟΑΣΑ κλπ, για όλο το 2022"


sakisgeorgiadis