Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Καραβάκια Θεσσαλονίκης: Ο αποχαιρετισμός του Καπεταν Νίκου

 Στις 26/9/2021, η θαλάσσια συγκοινωνία Θεσσαλονίκης ή απλά "καραβάκια", ολοκλήρωσαν το θερινό πρόγραμμα 2021 και αποχαιρετούν το κοινό με ένα λιτό και συγκινητικό μήνυμα του... καπεταν Νίκου:




Λίγα λόγια από την εταιρεία

Το Καραβάκι Κωσταντής , της εταιρείας SGS Maritime Company, ξεκίνησε να σαλπάρει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και το Λευκό Πύργο προς την Περαία και τους Νέους Επιβάτες, το 2017.

Το 2020 ένα ολοκαινουργιο καράβι η Καλυψώ που ανήκει στην ίδια εταιρεία ξεκίνησε δρομολόγια στο Θερμαϊκού κολπο

Η εταιρεία SGS Maritime Company θέλοντας να εκφράσει την αγάπη της για τη θάλασσα και τον τόπο μας, δημιούργησε τα Καραβάκια Κωσταντής και Καλυψώ , με τα οποία μπορούν να επισκεφτούν τις παραλίες της περιοχής, τόσο Θεσσαλονικείς όσο και τουρίστες που βρίσκονται στην πόλη.


Από Μάιο μέχρι Οκτώβριο, τα Καραβάκια Κωσταντής και Καλυψώ συνδέουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και το Λευκό Πύργο με τις βραβευμένες με τη «Γαλάζια Σημαία» παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών, και αντίστροφα. Παράλληλα δίνουν την ευκαιρία τους επιβάτες του να απολαύσουν τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης από μια άλλη οπτική γωνιά, μέσα από μια διαδρομή συνολικής διάρκειας 50 λεπτών.


sakisgeorgiadis